Gott nytt år önskar lilla familjen ifrån L...

dsc01461 (MMS)

Gott nytt år önskar lilla familjen ifrån Lofsdalen, hoppas ni får en fin avslutning på året ikväll! Kram


Jag föreslår följande inför nyårsnatten!


Darlings, vad kan jag säga...

....vi är ju mitt ute i skogen i ingenmans land, naturligtvis funkar det inte att lägga upp nytagna bilder. Sorry!

Ni får se när jag kommer hem istället. Istället får ni njuta av de här sista dagarna på året av lite härlig visdom från moi, är ni berädda, här kommer dagens visdom;

"Välj en djävulskt snygg nyårsklänning imorgon, och skulle oturen vara framme och det visar sig att någon annan väninna dyker upp i samma stass föreslår jag följande;

1) Mula henne med snö
2) Gör en mardröms-reva i hennes strumpbyxor
3) Ta med dig en extra klänning, inte lik snygg som den du bär, och erbjud vänninan att snabbt byta för att undvika att alla ska tro att hon är gravid i femte månaden.

Slut på meddelandet."


Nu åker vi skoter upp till en våffelstuga,...

dsc01451 (MMS)

Nu åker vi skoter upp till en våffelstuga, för er som väntar på bilder hoppas jag att det funkar med nätet i eftermiddag. Tjipp så länge!


Vi är på Scandic i borlänge, sticker vidar...

dsc01433 (MMS)

Vi är på Scandic i borlänge, sticker vidare till Theos brorsa i Lofsdalen snart, lägger upp massa bilder under dagen. Kram så länge!


Theo tyckte att den sög

Jag har fått den absolut sämsta recensionen någonsin utav min man.

Jag och barnen bakade knäck, säger man så, man kanske säger gjorde knäck? Skitsamma, vi stod där och rörde och kokade till förbannelsen, med en sjuk bebis som stortjöt bredvid mig på golvet, men nej, lilla mamman kunde inte ge någon kärlek till sin sjuka bebis, all kärlek och omtanke rörde jag istället ner i kastrullen. Allt för att glädja min övriga, icket sjukliga familj.

När Theo kommer hem och provsmakar säger han så här;

- Du, det här smakar... Smakar lite... Lite ingenting alls... Är du säker på att du har gjort rätt? Du kanske glömde nån ingrediens...?

Till er som inte känner mig så väl vill jag bara meddela följande;

Jag gör alltid rätt när jag bakar!!!!! Jag gör ta mig faan mig själv besväret att läsa receptet tre gånger för att alla ska kunna njuta av mina helt felfria perfekt utformade bakverk!!!


Då svarar jag med allt lugn en hysterisk kvinna någonsin kan uppbringa;

-
Det är ju inte sååå mycket som man kan göra fel på, sirap, socker och grädde. Thats it, din drogade apa, det här ska jag säga dig, (coh nu börjar min röst bli aningen gäll och hetsig) é den bästa knäck människor på den här jorden kommer att få uppleva.

Theo tar då försiktigt upp en ny knäck som han stoppar i munnen och säger;

- Näe, asså, det händer liksom inget, smakar ingenting, näe, du glömde nog grädden, eller använde du kanske matgrädde?

Nu får jag en sån hormonsvallning av vrede att jag måste kippa efter andan och ta stöd mot diskbänken innan jag för full hals vrålar;

- Jag och barnen äääälskar den här knäcken, hör du dé?! Vi älskar den och bara för att du är så obildad att du inte kan uppleva den på rätt sätt så ska du inte komma och svära mot mig med nån matlagningsgrädde!!!

Då ger Theo upp går ut och sätter sig vid TV:n medan jag fullkomligt mular in knäck i ansiktet på mig själv, bara för att bevisa min egen begåvning.

Snart åker vi till kylan!

Mmmm, låter lika puckat som det är, men imorgon ska vi börja vår långa färd mot de -30 graderna i Lofsdalen. Vi ska fira nyår där med Theos brors familj. Jag hoppas att vi slipper vara ute om det nu är så kallt som vi tror.

Vi fick total panikångest när bilresan väntades ta 8 timmar! Varför har ens folk bosatt sig där över huvudtaget, tänker jag. Kan man inte ta sig till sitt resmål inom fyra timmar totalvägrar jag att åka.

Så nu kör vi till Borlänge imorgon, det tar 3-4 timmar, sen bor vi på hotell, äter födelsedagsfrukost (Theo fyller 34 år - glöm inte bort att gratta honom för husfridens skull) på onsdag morgon och kör sedan de sista 4 timmarna dit.


Då står jag ut, jag vill helst inte sitta instängd med mig själv i en bil allt för länge. Det vill nog ingen annan i familjen heller...

Hjälp var börjar man?



Det är inte ofta det verkligen händer, men idag ser det så överjävligt ut här hemma att jag är berädd att göra upp en rejäl brasa på uppfarten och sen bara stå och hiva in allt som gör att mitt hem ser ut som ett äkta tattarläger. Jag går och tittar snett på våra julgranar, julstrumporna, nötterna som ingen käkar upp på bordet, alla nya julklappar som ligger slängda över barnens rum så att man lätt kan tro att vi har hgaft inbrott. Allvarligt, vart börjar man när allt, precis allt i ens hus ser stökigt och hemskt ut?

Och vart är Mary Poppins när man verkligen behöver henne?

Jag känner mig aningens oinspirerad just nu...

....så ni får underhålla er med följande bloggar idag;

Läs Hanna Graafs blogg här om du behöver få höra att du är värdefull, vacker osv.

Läs Katrins blogg här om du är mer sugen på en ordentlig käftsmäll istället...

Läs Pernilla Wahlgrens blogg om du vill läsa om lyx och mysigt julfirande ute på Liiidingö...

Läs Magdalena Graafs blogg om du bara vill bli underhållen en stund, hon är rätt kul ibland...

Ok, ett lite mer ambitiöst inlägg från mig utlovas tills imorgon, oki?




Julmys i Tyresö

idag hade vi julafton nummer två ute hos Theos mamma och hennes man Peter i Tyresö.
Där hade de dukat upp ett super svenskt julbord, med diverse jakt-troféer, såsom älghjärta som vi åt, rökt renkött en rökt kyckling, mer eller mindre allt som går att röka var rökt, ha ha!


Barnen fick typ åtta julklappar var, massa kläder, så egentligen var det ju julklappar till föräldrarna, men de tackade artigt för allt.

Theo och hans mamma dricker nubbe ur gigantiska nubbeglas. Dom är inga dumbommar där borta i Tyresö inte...

Dricka nubbe mitt på ljusan dag, sånt skulle ju aaaaldrig jag och Peter göra...

Theo och Lucas

Farmor ser till så att även den lille får i sig lite flytande julbord á la välling


Jag tycker att min svärmor har inrett sitt nya badrum så fint, så jag lägger upp en bild på det oxå..

 


Kommer ni ihåg alla svenska bröllopen 2010?

Anders & jessica Bagge, hemligt bröllop på Gotland. Jessica flyttade in hos Baggen med sina tre egna ungar, Anders har ju ingen barnavana alls, tror ni att det håller? Vi får väl hoppas det...


Martin & Camilla Läckberg, bröllop i ösregn på Häringe slott. Jag tycker inte om Martin sen han övergav sin gravida fru i åttonde månaden för att nuppa med Camilla, så det är bäst för dem att de kilar stadigt för evigt nu...

 

Linda Rosing fick sin 2 meter långa snubbe, festen hade de i Villa Paulie ute på Djursholm, stekigt värre...


Martin Dahlin gifte sig med en liten tös som jag tror heter Emelie, hur många ur intresseklubben antecknade det? Ingen, ok, moving on...


Emma och hockey Zäta hade ett 3 dagars lyxbröllop där de flög in alla gäster från hela världen till lilla Skåne.


Lena Ph & Pål Holknekt gifte sig, Pål är ett f.d. fyllo som sadlade om och startade klädmärket Odd Molly, så nu kan både han och hans fru sy sina egna kläder, inte illa...



Årets pinsammaste sponsor bröllop stod Laila och Niklas Whalgren för, bland annat stod det Elgiganten på alla placeringskorten vid borden, hi, hi hi!


Årets hemligaste bröllop stod Fotbolls Chippen och Modell Oksana för, det har ännu inte läckts ut några bilder från deras Las Vegas bröllop, hoppas att det var klassigare än det låter...


Årets mest bevakade bröllop var förstås Viktorias och Daniels, nu väntar alla på små prinsar och prinsessor, om jag får gissa tror jag att pressen är så stor att det slutar med en liten hemlig provrörsbefruktning...

Men det allra viktigaste bröllopet, och här tror jag att hela Sveriges befolkning håller med, stod ju såklart vi för!

 



Varför går äkta män igång på sånt här?

Jag hann inte mer än sätta på mig luvan innan Theo kastade sig genom vardagsrummet med en kamera och utropade, "Wow, den där får du behålla på inatt!"


Borde man på allvar äga en sån här liten dräkt kanske, om jag kommer ihåg det till nästa år ska jag köpa en (till mina väninnor) och (låta dem) prova, deal?


Har ni en mysig julafton?

Just nu har jag den stora förmånen att få se barnen hundra olika trolleritrick från deras nya trollerihatt, vad Theo gör? Han stack till grannen, han skulle bjuda på sin hembrygda grogg, även kallad Al Qaida.
Det kommer nog grannen och hans brorsa att uppskatta djupt, jag undrar om deras fruar gör detsamma när deras män somnar på soffan innan nio på kvällen.

Theo gjorde succé som jultomte idag hos grannen. Han sa visseligen inte det han förväntades göra, istället för Ho Ho Ho, finns det några snälla barn? Sa han, och jag citerar:

"Ho ho! Får man komma in i värmen, som pojken sa"


Nu fruktar jag att vi får betala för den eventuella terapi som grannbarnen kommer att behöva för denna groda som for ur tomtefars mun.

Jag må vara en övergiven kvinna, så här på julafton, men Pol Roger är iaf. här. Hans champagne åtminstone.

Ni som känner mig väl vet att mer än så krävs inte för att värma mitt stelfrusna hjärta.

 


God Jul!

Hoppas ni har en jättefin julafton idag, våran har redan börjat och just nu leker två av barnen med sina nya leksaker, medan den minsta sover förmiddagslur.

Jag fick faktiskt också något fint av min snygga man.
Natuligtvis hade han prickat in det viktiga temat; "Allt det här kan man använda innan man går och lägger sig" - Till dessa paket tvingade jag honom att rimma för att få en ledtråd och fick då fina julrim såsom;


"Jo då den här vill du nog ha, jag tror att du kommer att gilla den"



Eller


"Om man vill vara fin, behöver man en sån här"


Nattlinne, trosor, eltandborste och en bok, inte illa!

På min pappas sida om släkten rimmar man alltid på julklapparna, jag tycker att det är skitskoj, vågar ni gissa vad Theo fick i det här paketet;


"Svart ormskinn, lite gay,
men du är väl inte den som säger nej,
i denna får dina kronjuveler plats,
ty denna hjälper till att hålla dem fast..."



Mmmmm, får ni fnula på, jag lägger upp en bild senare

Här är julklappsöppningen i full gång

En liten bild innan gamarna kastar sig över paketen...




Casper åtog sig att dela ut julklappar till familjen


Medan Casper och Lucas hann öppna alla sina paket på rekordfart och börja leka med dem, satt Hugo fortfarande kvar och knåpade med sitt första paket.


Nu har han fått hjälp av brorsorna, då gick det lite snabbare, ha ha!


Casper öppnar nåt slags slagfält för små bollar som kan slåss. Fråga mig inte varför man vill ha en sån grej...


Theo försöker stämma Lucas nya gitar.





















































Lucas får all utrustning han behöver för att fullfölja sina rockstar drömmar. Förra året ville han bli pizzabagare, så den här drömmen stöttar hans föräldrar hellre.

Killarna får köpa varsitt paket till varann, så de är väldigt spända på vad brorsan ska tycka om deras val. Här öppnar Lucas sitt paket från Casper.

God Jul!

Jag gissar att ni inte hinner läsa min blogg idag...


...därför tänkte jag ta tillfället i akt och hånskratta alla er som ännu inte har handlat klart era julklappar rakt i ansiktet. Pass på här kommer det: Ha Ha Ha Ha!

Ha så kul där ute på stan, kan tänka mig att folk är lite extra mysiga idag när de står och hostar er i nacken och armbågar er i revbenen för att få tag på den sista leksaken/cd skivan/badskummet/julblomman eller vad det nu kan vara. Återigen: Ha Ha Ha Ha!

Själv har jag dammsugit klart, städat badrummet och gjort knäck. Funderar på om jag ska gå och pilla mig lite i naveln medan ni står och trängs på Åhléns City....


Lystring pojkvänner & äkta män!!

Garantera er ett ligg till julafton!



HUR SVÅRT SKA DET VA?

Jodå, nu ha julstämningen infunnit sig

Jag håller på att gå upp i atomer av stress just nu, jag är på mitt sämsta humör och alla, precis alla konspirerar emot mig.

Biljäveln startar inte, vilket gör att precis allt står stilla här hemma, julkorten blir inte postade, kalkonen blir inte inhandlad, barnen får inte följa med kompisarna till simhallen, vi kan inte baka något för allt mjöl är slut, jag får totalt psykbryt nu! Så visst fasen märker man att det snart är julafton...


Brrrr!

Vaknade imorse och tyckte att det var lite kallt i huset, 16 grader varmt hade vi, golven är så iskalla så att jag är rädd att Hugo ska frysa fast om han slickar på det. Varför han nu skulle göra det...

Jag tror att vi stannar under täcket hela dagen, hör av er när snön är borta.




Hugo och jag jobbar idag hos Theo. Hugo se...

dsc01323 (MMS)

Hugo och jag jobbar idag hos Theo. Hugo ser inte helt nöjd ut. Nu håller jag tummarna för att han inte ska få svininfluensan bland allt folk. Kom förbi om ni inte är sjuka.


Laila Bagges drömvilla är nu klar

Vill ni tjuvkika på hur det blev, kan ni klicka här så kommer ni till hennes inredningsblogg på Hus & Hem

Jag är en jävel på sås!

Min svärmor: Vilken god sås det här var Anna, som du har gjort till laxen.

Jag: Mmmm... Jag är ju lite av en stjärna när det kommer till fisksåser....

...detta säger jag helt utan att nämna den lilla detaljen att det ju inte är så svårt alls.
Man bara blandar Knorr´s pulver med vatten, å vips så har man en perfekt sås till larren, hör av er till mig för fler husmorstips, jag besvarar era frågor fortlöpande...


En trollerihatt och två rymdpistoler senare...

...återvände jag hem från stan idag åtskilliga tusenlappar fattigare. Men då gjorde jag hela varvet, gick på systemet (som trots min falnande skönhet och min bebis ännu misstänker att jag kanske är 19, jag är ett pling plong från att fylla 30 årskris, och ändå kräver dom leg - amatörer) jag shoppade leksaker och svettades med alla andra irriterade stressade människor.

Väl hemma hade jag den stora förmånen att få skotta bort ett halvt ton snö från uppfarten, för att sedan kasta mig iväg till Caspers julmusikal som hans klass hade satt ihop. Så alla ni som tvingats jobba idag utan ett enda blogginlägg att fördriva tiden med, so sorry! Jag hade bara inte tid med att förse er med material på datorn så att era chefer ska fortsätta tro att ni jobbar och drar in pengar.


'
Casper har varit så nervös hela veckan för att han inte ska komma ihåg sin replik. Vet ni vad han skulle säga? "Jag bara snickrar och snickrar och snickrar" lyckligtvis satt den idag.

Favoriter som vi hänger i granen...

När det kommer till julgranen så slutar den ömma modern i det här huset helt upp med att fungera.

Jag vill ha en snygg gran, en dyr gran med svindyra grandekorationer. Fattar ni.

 

När barnen kommer hem med sitt egenhändigt gjorda dagis och fritids-pynt får jag kvällningar.

Det finns inte en chans att jag frivilligt tänker låta märkliga kottar målade i grälla färger med glitter på, dingla i granen, no way! Underliga bommulstussar med flörtkulor som näsa och ögon i ett försök att efterlikna jultomten ser jag nästan som ett hån från alla dessa förbannade pysselfröknar.

Jag vill inte ha det där crapet i granen!!

 

Vad vill jag då ha i granen? Jo kära vänner, jag vill ha en perfekt balans av guld och rött. Thats it!





Nu ser ju den här granen väldigt gles och trist ut på bild,men live är den skitbra. Vart har jag då gömt barnens bidrag - jo men längst ner på granen och bara på den sida som är in mot väggen. Men det hänger där. Jag är inte helt hjärtlös....


Hoppas ni har en fin lördag!




Jag är kär!

Nu ska ni få se vad jag har fått av Theo i för tidig julklapp,



Nya köksskåp! Theo höll på halva natten och monterade och jösses vad jag blev nykär efter det. Nu går jag runt och smeker mina små köksskåp förföriskt och viskar små kärleksord i varje låda. Jag är kär!


Nattsudd, bokstavligt talat, får tvätta av linsen tror jag... Men ser ni vad fiiint det är! Hur ska tomten kunna toppa detta?

Alla sunkiga människor bor i Belgien

Tydligen har en av bankdirektörerna i Belgien tröttnat på sina anställda och tryckt en 43 sidig manual med regler för de anställdas hygien.

1) Personalen får inte innan eller under arbetsdagen äta lök, framförallt inte vitlök.

2) Var fjärde vecka ska samtliga i personalen ha bokat in sig för en hårklippning.

3) När personalen står upp är det ett absolut krav att kavajen är knäppt. Sedan står det; Men när du sedan ska sätta dig ner, måste kavajen knäppas upp.

Så här håller bankdirektören på i hela 43 sidor.



Personligen hade jag hånskrattat den chef som kom med något sånt här i ansiktet, men det finns säkert vissa arbetsplaser som behöver sånt här. Eller så gör man som Theo, man anställer bara skitsnygga människor så är ju hela problemet ur världen.

Att sova med näsan i armhålan...

...kan morgonen därpå resultera i viss ångest. I natt sov jag lika illa som en giraff som flyger ekonomiklass jorden runt.

För att få plats med alla ungar, gifta män och hundar fick jag sova med ansiktet rakt i armhålan, mitt ena ben tvingades vika sig så att vaden låg pressade mot baksidan på låret (ni vet som när man stretchar ut lårmuskeln) foten var vinklad uppåt så att den låg i tryckt förvar under min oändliga rumpa, mitt andra ben låg utsträckt vågrätt mot Theo så att han ett par gånger under natten skulle kunna vända sig om och lägga sina 95 kg över mitt ben.

Nu kanske ni undrar varför jag promt skulle sova såhär?
Kanske för att vår hund tyckte att det var en bra idé att gosa in sig mellan mina ben, för att inte tala om Hugo som valde att ta över min kudde så att mitt eget huvud fick förflytta sig till armhålan.


Fråga; Är det okej om jag tar in på hotell och sover där tills Hugo och hunden har lärt sig att sova i sina egna sängar?



Om man ändå ska gå över lik...

...för att komma dit man vill, kanske någon utav dessa skor skulle kunna passa?

Svindyra pjuck förstås, men de är ju minst lika värdefulla som förstklassig konst, tycker ni inte?

Men 3 800 dollar... Skriv ett brev till tomten och hoppas att han är på sitt bästa skohumör så kanske...





Jag har nog aldrig sett så lite folk på Ik...

dsc01296 (MMS)

Jag har nog aldrig sett så lite folk på Ikea, måste vara snön som ser till att alla galningar med Volvo tvingas att inse sina begränsningar och stanna hemma. Vad bra!


Jag tänkte tillbringa förmiddagen med lite...

dsc01295 (MMS)

Jag tänkte tillbringa förmiddagen med lite Theo misshandel. Jag tänkte att vi skulle testa vår kärlek med att strosa runt på Ikea så här en vecka innan jul. Får se hur länge han pallar....


Jag har blivit bedragen!!

Nu ska ni få höra;

Jag fick ett SMS idag från mobiloperatören 3 som löd "Välkommen till oss som kund, ditt mobilnummer kommer nu att flytta över till oss"

Det här förvånade mig, eftersom att jag absolut inte vill byta till 3.

Jag fick ytterligare ett SMS från mitt nuvarande abonnemang som löd "Tack för den här tiden, ditt abonnemang kommer att avslutas hos oss."

Så jag ringde upp 3 och frågade vad fasen de sysslade med och då fick jag höra att jag den 8 december tecknat ett avtal på en sprillans ny 3 mobil i Burlöv (av alla hålor) tillsammans med en man som heter Bo Göran Friis. Jag hade uppgett både mitt personnummer och telefonnummer.

Ungefär nu började jag bli smått hysterisk. I falsett frågade jag vilken typ av abonnemang jag tecknat, säkert något svindyrt, det kunde dom inte se förräns på fredag då de får in en kopia på min signatur.

- Jag har INTE tecknat nåt nånting!!! Tjöt jag i luren så att Theo blev generad fasten killen i andra enden omöjligt kunde se varken Theo eller mig.

- Jag har inte fått nån ny telefon av er, jag känner ingen jävla Bo Göran,
ylade jag vidare, så att Theo var tvungen att gå ut ur rummet för att inte dfö av skam för sin hustru.

-Jag har alibi på det, vrålade jag sedan vidare (vilket jag nu i efterhand tycker var lite pinsamt av mig att säga) Jag var i Spanien den 8:e, hälsa den där Bo Göran att han jävlas med fel tjej!

Detta har alltså Bo Göran gjort enligt 3 killen;
Han och en tjej i min ålder har gått till en sån där telekiosk, där har Bo Göran sakt att tjejen glömt sitt ID kort, visat sitt och gått i god för att hon är hon. Sedan har den här otäcka tjejen rablat upp mitt fullständiga personnummer och mitt mobilnummer, vilket telekiosken godtagit som tillräckligt bevis, sedan har hon fått en supermobil i handen, för det får man på plats om man tecknar ett abonemang.

Tjejen har antagligen tittat i något register för enskilda firmor och hittat mitt mobilnummer och personnummer. Jävla apa.

Ja ja, jag slipper iaf. betala för det här, nu hoppas jag bara att mitt gamla mobilabonnemang finns kvar i telefonen. Om ni ser Bo Göran Friis, så har ni min välsignelse att kasta tomater på honom.

Haj på daj du!

Jag är ju inte så blödig av mig, men jag vill ju inte gärna tappa bloggläsare så OM ni skulle ha oturen att möta en haj när ni ligger och plaskar i vattnet på utlandsresan över nyår vill jag gärna utbilda er i hur man artigt bemöter en hajattack;



1) Simma inte för långt ut om du har mens eller av någon anledning blöder, hajar kan känna av EN ynka droppe blod på en kilometers avstånd.

2) Hajar älskar överraskningsmomentet, så när ni ser hajen ska ni stanna upp helt, vända er mot den och så tydligt ni kan signalera "Jag ser dig din jävel, kom om du törs"

3) Om hajen törs, så simmar den emot er, gör er berädda och håll er lugna (hur ni nu ska klara det) när hajen kommer ska ni slå så kraftfullt ni kan på hajens nos.

4) Nu känner förhoppningsvis hajen sig lite skärrad och vill helst glömma den misslyckade kontakten, men om den är på riktigt dåligt humör och kommer en gång till så ska ni sikta både mot nosen och ögonen. Innan hajen öppnar munnen så blundar den, kan ni ju upprepa som ett mantra när ni ligger där och gosar.

Mer än så kan ni faktiskt inte göra.

Vart är städerskan?

Allvarligt talat så börjar jag känna mig smått desperat nu. Det ligger packning kvar i hallen, tvätt i tvättmaskinen, dammråttor i hörnen, tallrikar som borde vara i diskmaskinen står på bordet, dessutom ska jag tömma en hel byrå på krafs oh prylar och som om inte det vore nog ska jag hämta ut massa julklappar i Haninge idag. Iiiiiiiiiiiiii!!!!! 

Nämnde jag att jag har en bebis oxå?

Fler bilder från resan

Jösses vilken bra resa det här var! Mormor & Morfar hade prickat in släktens alla önskemål perfekt, barnvänligt hotell, varmt och soligt, supergod mat, vin, goa släktingar, mysiga strandpromenader och såklart; shopping till förbannelsen, yeeey!!!

Mormor & Morfar bjöd ju oss på den här resan, eftersom att morfar fyllt 80 år. Visst är de söta, om ett år har de varit gifta i 60 år, får se om jag och Theo kan slå det...

Lilla dockan fick nya simglasögon av pappsen, vi glömde ju att packa ner deras hemma (antagligen för att de sover med dem på i sängen) tycker inte ni oxå att glasögonen med fördel skulle kunna bäras tillsammans med en vit labbrock?


Ute på sanddynerna blåste det pelikan, det nästan sved om benen när sanden blästrade oss. Aj, aj, kved vi, varpå jag frågade Theo om det var så det kändes att tatuera sig. Då fnös Theo och sa att det minsann var hundra gånger värre smärta att tatuera sig. Men jag har fött 3 barn så jag vinner ändå, ha!


Om jag bara kunde le med lite mindre tänder så hade ju det här kunnat vara en söt liten bild. Men det kan jag inte. Min tandläkare har sagt att; öhmm, du har ett väldigt...Hömmm, personligt.... leende Anna.

 

Hur länge till kan jag åberopa livlinan;


Jag har fått tre barn, du borde vara glad att mitt arsle inte täcker hela Nynäshamn.


Tills Hugo blir ett år...?


Lilla Hugo gossen lärde sig plötsligt att krypa när vi var där nere. Vart ville han krypa? Jamen självklart ner i poolen, plötsligt gick semestern från stilla avkoppling till att hålla minstingen vid liv och sysselsatt med något mer spännande än dödligt vatten. Jag gav honom till Theo och la mig i en solstol.


Underhåll honom du, ni ses ju så sällan ändå, mumlade jag.

 

Aahhh, minigolf, en trevlig familjestund där barnen glada får umgås över en stillsam aktivitet med sina föräldrar.


Eller så stormar Lucas därifrån och sätter sig under ett träd och vrålar att han minsann aldrig mer tänker spela igen om inte jag och Theo gör oss av med retstickan Casper, som vägrade att låta Lucas slå med hans klubba.

 

Vi är på fjortonde hålet har fyra oändligt långa golfbanor kvar att göra bort oss på, i röven (på allvar; i röven) står ett gäng nördiga norrmän som otåligt väntar på sin tur att få slå, trots att vi upprepade gånger erbjudit dem att gå före oss, men neeej, de skickar fram sin otäcka norska dotter som släntrar lite noschigt över våran bana när någon av oss äntligen ska få slå. Jaha, nu är Lucas borta, Hugo får solen i ögonen, Casper fuskar, Theo tar fortfarande den urartade golfen på allvar, min mamma gör bättre ifrån sig än mig, och det brinner i mitt huvud!

 

Menar dom allvar?! 18 hål på en minigolfbana, kotymen borde vara max 10 hål med en glasspaus för utsjasade familjemedlemmar, och om mannen hade tänkt sig att få ligga med sin fru borde han taktiskt sluta upp med att ge frun tips och råd under pågående spel. Basta!

 

Jag blir alltmer lik min egen mamma, tur för mig att min råkar vara väldigt söt

Det får räcka tills vidare. All kärlek!

 

 



Hemma igen

..och vad har ni hunnit hitta på medan man varit borta; snökaos toppat med iskyla och lite terrordåd. Är det för mycket begärt att man ska kunna lämna landet i en ynka vecka utan att det spårar totalt?!

Nu är ni förstås själaglada över att jag äntligen är hemma så att ni äntligen får se alla snaskiga bilder från våran skrytsemester. Det får ni inte. Jag vet nämligen inte hur man trollar så att bilderna i kameran hamnar i datorn. Ni får vänta tills ikväll punkt slut. Ja, jag är lika förtvivlad som er.

Nu ser jag istället fram emot Lucas lilla Luciatåg.
Vi föräldrar får stå som en skock kor och trängas ute på gården i iskylan och värma oss med alkoholfri glögg, vilket hån, medan barnen spelar upp än den ena Lucia sången efter den andra.
Varje gång barnen kommer bort sig i vilket de gör ganska ofta, så lider Lucas, för han kan nämligen varenda sång som ett rinnande vatten, och när barnen för artonde gången i ordningen sjunger;

- Då kommer någon där, ja vetno vem deär sa an nk ta Lui ciia, sa an nk ta Luuuuuciiia.

Ja, då lider jag så illa att jag plötsligt riskerar att få tourettes syndrom och haspla ur mig det som alla förfrysta föräldrar tänker;

- Ridå, för faan, dra ridån!


Är det inte lite förlegat med att låta just negern vara pepparkaka?




Vi är på väg till stranden. Innan ställer ...

dsc01284 (MMS)

Vi är på väg till stranden. Innan ställer vi upp oss för ett smakfullt familjefoto. Lägg märke till hur jag krampaktigt håller fast barnen framför kameran, då ingen av dessa bortskämda barn kan tänka sig att stå stilla i två sekunder. Suck.


Gårdagen i bilder

Casper blåser nästan bort på vår lilla utflykt till sanddynerna


Theo - the body- på sanddynerna


Så här mycket blåste det!


Lillkorven korvar i vagnen


En bild till Albins framtida kontaktannons, hi hi!


Sötnosarna äter monsterglass


Bilder från igår

Galningarna klättrar upp på en dinaosaurie, jättekul för dom


Grabbarna på husletarjakt...


Två av mina finaste


Theo & Emma kusin

"Ta bilden då! Jag får ju solen i ögonen!"


Det funkar inte att lägga upp bilder

Men ni får en liten rapport så länge.

Igår var vi iväg och badade lite i havet, det var så kallt så att ingen man med värdighet kunde använda Speedos, men killarna lekte runt i vattnet utan problem.
Theo hittade såklart en massa bra radhus som var till salu här nere, det är ju inte så jättedyrt, ca 25 000 euro för tre sovrum och två badrum, me like!

Vi åt på ett supermysigt pasta ställe med supergod egenhändigt bakad pasta, alla gillade det utom Theo, vars mat de lyckats bränna, inte bara undertill i botten utan även ovanpå.
På väggen stod det en skylt med "Pasta Negro", kan det vara den vidbrända varianten de menade månne?

Nu har killarna tjuvtagit chips, så jag måste gå och ryta lite. Ses snart!

Min man = Data geni

Titta vad han fixar, nu funkar det ju! Eller, ja, vi kan skriva hur mycket vi vill, men att lägga upp en endaste sketen bild kan ta upp till 10 minuter och då är det bara 50% chans att den kommer med...

Igår gick vi på marknad med en triljard Gucci väskor och en miljon säljkåta säljare som trycket upp den ena väskan efter den andra i nyllet på oss. Det är lågsäsong här just nu, så vår lilla familj fick såklart lite för mycket  uppmärksamhet än vi hade tänkt oss. Ja ja, Theos brorsdotter kan se fram emot en liten Dolce Gabana väska i julklapp.


De har byggt upp ett skitläckert spökhotell här på ön, hur läskigt som helst ser det ut, här sitter våra vettskrämda barn på trappan och posar lydigt.

Idag ska vi gå tvärs över gatan till värsta vattenlandet. Vi kommer troligen att vara ensamna där, eftersom att det knappt är några människor som semestrar här just nu. Blir säkert jättekul. Ska se om vi kan få upp lite fler bilder lite senare. Tills dess; Njut av er 5 minusgrader!


Vårt internet vill inte ansluta oss, så ja...

dsc01238 (MMS)

Vårt internet vill inte ansluta oss, så jag får lägga upp fler bilder senare. Haft en toppendag och gått på en jättemarknad där alla tusen stånd sålde samma sak, ätit galet god middag, temperatur ca 26 g, om ni inte är gröna av avund än, kan ni börja nu.


Nu har vi landat och tack och lov fått dus...

dsc01231 (MMS)

Nu har vi landat och tack och lov fått duscha och piffa inför middagen, superfint ställe, bilder kommer i morgon, gick trots allt upp halv fyra i morse. Tjipp!


Tur att en av oss är pigg så här runt sex ...

dsc01222 (MMS)

Tur att en av oss är pigg så här runt sex på morgonen. Mamman ser lite sliten ut tycker jag...


Sist vi reste med tjocka släkten såg det ut så här

Då var vi i VästIndien över nyår och stekte i två veckor. Det finns nästan inga bilder alls på mig från den resan eftersom att jag var så gravid och smällfet att de fick förvarna de övriga gästerna när jag gick ner och badade.

Förfärade hotellgäster: Nu kommer valen igen!!

Theo:
Lugn bara lugn, det är ingen val, bara en sällsynt stor kvinna.

Men hörni, jag kommer faktiskt att sakna den hän härliga vita snön.    NOT!!! Ha ha ha!


Badpojken Lucas


Theo och hans tvillingbror Martin


Lucas i full färd mot vågorna


Casper på den vita sandstranden


De söta små barnen tillsammans med den strandade valen på nyårsafton


Spring för ditt liv om du ser mig på stan...

....Christer Sandelin. Jag kommer att hacka dig sönder och samman. Vem är så blåst att man kör rattfull två gånger inom en månad och åker fast när man är på väg till dagis för att hämta sin son?!

Jo Christer -Rikspuckot- Sandelin. Märkligt nog får han behålla körkotet, och klarar sig med ca 30 000:- i böter.

Är det bara jag som tror att Christer -Rikspuckot- Sandelin behöver läggas in på rehab? Det som gör mig mest förbannad är det lilla faktum att den lilla tönten tycker att det här inte är någon big deal alls. Det var bara en halv vinare till lunchen, vadå?

Ggggrrrrrr!


Nedräkningen har börjat!!!

Nu har vi nästan packat klart.
Lucas envisas med att packa ner för små shorts, som han gärna vill dra upp över naveln, Casper ville minsann inte packa alls, Theo har tagit med sig en jeansskjorta istället för fin-skjorta med motiveringen att min morfar ändå kommer att gå på finrestaurangen iklädd sin keps med socialdemokraternas logga på, så som vanligt kommer vi inte att se ut som den helt perfekta familjen, utan mer som;

"Hej, vi hörde att ni inte hade någon fåne i den här byn, tadaaa, här har ni oss!"


Nu när vi är borta kanske ni tänker att det här är ett utmärkt tillfälle att göra inbrott, (särskilt min vän Jennie går nog och planerar hur hon diskret ska bryta sig in här för att stjäla mina skor) dessvärre har vi dåliga nyheter för er.

Lilla vakt-familjen, David och Jessica med busarna Alva och William, känns tryggt!



Theos gamla klasskompis David har precis kommit hem från kriget i Irak där han har tjänstgjort som officer. Han och hans fruga frågade om de fick passa vårt hus medan vi är borta eftersom de är mitt emellan lägenheter just nu.

Så tänk på det innan ni bryter er in här, vi har militärer som vaktar stugan.

Håll i er nu!

Jag såg precis att lilla 12 åriga Chloe Shuterman (dotter till lyxbutiks-ägarinnan Natalie Shuterman) har blivit anlitad på tidningen CHIC som modebloggare, och jag måste säga det, även om det bär mig lite emot, men absolut ingen utav era döttrar kommer att kunna mäta sig med den skyhöga modekoll som detta flickebarn har.
Ni måste klicka här och tjuvkolla, hon kan väl inte bara vara 12 år?! Hon måste vara minst 18 så snyggt som det här är. Jag får komplex...

Lilla Fredags-Bikten

För att undvika att jag högt ska säga vad jag tänker när jag är på skolans föräldrafika idag, tänkte jag bikta mig här, få alla sjuka tankar ur mitt system samt rena mina synder.

För er som inte varit på något föräldrafika kan jag berätta följande; Föräldrafikat är en parad av märkliga udda människor som råkar ha barn i samma klass/dagisgrupp som dina egna helt perfekta och felfria barn.

Varje gång jag är på det här förbannade fikat så vill jag bara vända mig om och fly ut genom ett fönster, alternativt ställa mig upp och hålla ett långt tal om hur samtliga föräldrar där inne är en skam och djup besvikelse för alla oss som lever i nutid.

BIKT:Fattar du inte, du där med pudellockickt hår och läppstift på tänderna hur asfult det är med skinnjacka med axelvaddar och märkliga Pockahontas-fransar?!
Och du där, som alltid dyker upp i mjukisbrallor och visar din håriga röv till allmän beskådan vad är det du vill ha?! En femkrona instoppad mellan skinkorna så att du kan dansa för oss?!
Jag är så trött på dig som ALLTID måste sitta och berätta om hur begåvade du själv är, vad är det du försöker säga, att det inte är ditt fel att dina barn blev som dom blev?!
För att inte tala om dig, du som ser ut som stans billigaste krogragg och har såna probelm med att dölja dina hundra bilringar under dina på tok för korta slampiga linnen att du nu har skaffat hockeyfrilla för att dra uppmärksamheten till något annat, my god, anlita en stylist!!!!


Ahhh.... Nu känns det så mycket bättre. Nu kan jag nog stå ut en timme på detta föräldrafika....

Jag har ingen inspiration

...inte den minsta faktiskt. Nu får ni underhålla mig istället. Försten att berätta om nåt kul som jag kan blogga om får... Hmmm, njuta av äran att vara en intressant person. Deal?

En annorlunda Hotell invigning

Familjen Catenacci, (Bindefeldt) Stefano, Sanna & Sandros, lite onödigt vetande för er är att Sanna är gudmor till Pernilla Wahlgrens dotter.


När fina familjen som bland annat äger Café Opera och Opera Källaren skulle inviga sitt senaste Hotell Nobis hade de placerat statister i de olika lyxiga hotellrummen för att förstärka hur perfekt varje rum är. Lite kul faktiskt.

Perfekt Bröllopssvit, både innan och efter bröllopet...


Perfekt att göra sig i ordning inför bröllopet...



Perfekt för en Grabb-weekend


Perfekt för en Tjej-weekend

 

Så här såg det ut i varje rum, i gymmet stod det perfekta muskelkillar och gymmade, så att alla skulle förstå at hotell Nobis är helt perfekt. Gud vad perfekt!


Det finns bloggar om precis allt

Idag hittade jag en rolig blogg som bara handlar om Desperate Housewives. Ni förstår vilken lycka, inte bara har författaren koll på allt som händer i kommande avsnittet, utan här publiseras också nytagna bilder med skvaller utanför kameran. Vill ni kolla klickar ni hääär!

Jag har även hittat en blogg om bara skönhetstävlingar, typ Miss World och liknande, fasen att jag tappade bort adressen till den, ni hade smällt av om ni sett författarens stora intresse för dessa tävlingar.

Vi hade liknande i skolan när vi var i tio års åldern, då hade vi hur kul som helst, idag skulle nog min tjocka genomsparayade pannlugg bli utskrattad...

Nu har vi kommit hem

Barnen gör sitt yttersta för att pyssla om lilla Ludde, eftersom att han är så nerdrogad efter sitt tandläkarbesök så skrotar han in i möbler och väggar när man minst anar det. Lilla pyret.

Jag har inte vågat berätta för honom än om att han ska till hundsalongen på fredag för klippning. Ett trauma i taget...


Vi är hos veterinären med Ludde. Han har j...

dsc01221 (MMS)

Vi är hos veterinären med Ludde. Han har just deckat här inne. Ska få tänderna fixade.


RSS 2.0