Nu har han knäckt skriv-koden

Den lille fisen har äntligen kommit på hur man ljuder fram bokstäver och formar ord.
 
Lägg särskilt märke till hans R - de är Hugo extra stolt över😘
 
Börjar bli stor överhuvudtaget, reder sig själv i alla situationer vår fina 6 åring
 

Det här med begravnings-säljare

Eller begravnings byråer som det kallas, måste vara en av de mest säkra och lukrativa miljardbranscher att slå sig in på.
 
1) Det finns ett garanterat och aldrig sinande kundunderlag.
2) Precis som i rörmokarbranschen är det svårt att tjafsa om priset.
3) Anhöriga är beredda att betala en hel del för att slippa boka diverse praktiska om än ack så enkla tjänster. 
 
Vår begravnings byrå hade olika paket. Om vi tex ville att de skulle boka en catering firma kostade det samtalet ca 7000 kr och då ingick givetvis inte kostnaden för själva cateringen.  Suck. 
En vit urna kostar 1200 kr MEN om ni vill ha den i färg kostar den givetvis mer. Det dubbla för att vara exakt. 
And so on.
 
Så för att runda av och komma till själva poängen. Om du ska dö, vänligen sätt undan ca 50 000 för att dina anhöriga ska kunna glädja dig och begravnings byrån med en Hej dundrande begravning. Du kan redan nu börja fundera på vilken färg det ska vara på urnan😉
 

Min storebror

Blev bara 45 år 🎼
 
Han somnade in hemma i lägenheten troligen natten mellan lördag och söndag den 14-15 januari. Den 16 januari skulle han fyllt 45 år.
 
Det kom hem inte mindre än 4 poliser för att berätta de tråkiga nyheterna för mamma. Det måste ha varit ett sånt där obehagligt ögonblick man bara hör om att andra varit med om. Vi väntar på obduktionen men allt tyder på en naturlig död, om jag ska gissa kanske det var hans hjärta. 
 
Vi ska begrava honom i Huddinge Kyrka på fredag den 17 februari, det verkar vara väldigt många som kommer. Det blir säkert bra till Slut. 🎵🎶
 
 

RSS 2.0