Halvvägs genom veckan

10+ grader idag, helt klart värt att fira!
 
För oss bilförare är ett starkt tecken på att våren är på väg, att all spolarvätska tar slut, så idag har jag fyllt på, minsann. Helt själv. Spolarvätska. Jag. Vuxenpoäng? Oh yes!

Tog med vår 3 åring på restaurang

Här ser jag ju glad ut, men det var innan Hugo spontant sopade hela restaurangens golv rent genom att åla fram på det likt en sälunge. Riktig rysare blev det när den vänliga men ansträngda personalen skulle försöka hoppa över honom med sina fina tallrikar. Jag och Theo låtsades naturligtvis som om det var grannbordets ouppfostrade unge.
PPP eller Parma-Pesto-Pasta till oss och köttfärsås och pasta till Hugo som han åt en tugga utav. Vi tog med resten hem i en matlåda.
Läsk drack han iaf, och krävde att få fotas samtidigt som han drack ur sitt stoooora glas.
 
Nu ska vi dricka te och gosa.

Sportlov!!

Även för oss vuxna, våra stora barn har precis lämnat oss för lite mys hos farmor, yeeey!!!
 
Jag och Theo får passa på och hoppa i sofforna nu och äta glass framför TV:n medan barna är borta :)
 
PS: Har ni sett min monsterhand på bilden - Aaaagggghhhh! Den kommer och tar er genom skärmen liksom...

Slaget om blöjorna

Hugo är snart 3 år. Så blöjkriget måste helt klart trappas upp.
 
Efter idel tjat i flera månader och och evigt slögågglande på nätet har vi nu gjort det som alla desperata föräldrar tillslut tydligen gör;
 
Vi har idag införskaffat vår gosse massa nya kallingar OCH en påse fylld med leksaker som den duktige sonen får välja EN sak ur då han får till en liten drill i toaletten. Sedan stängs påsen bryskt igen och så får det lilla barnet hoppas att han snart behöver springa och kissa igen.
 
Jag tänkte att om den här mut-påsen inte funkar, kommer han troligtvis att ha blöja på sig fram tills han börjar på universitetet och då får faktiskt Theo stå skriven som ensam vårdnadshavare till honom.
 
 
 
Men gissa vad? Tack vare min man, superpedagogen Theo, så har nu Hugo inkasserat två nya leksaker ur påsen och jag börjar ana ljuset ut ur bajstunneln!
 
Yeeey!!!!!

Drömde att vi var utomlands

Hela familjen gick omkring längs palmer och sandstränder med glass i mungiporna. Barnen uppförde sig exemplariskt, alla var så förundrade över våra stillsamma välartade barn och när Lucas höll ett  spontant föredrag på perfekt spanska i atomklyvning, reste sig alla gästerna inne på restaurangen upp spontant och apploderade åt vår begåvade son.
Och sen vaknade jag bryskt upp till Bolibompa på högsta volym och 8 minusgrader. 
 

Det första jag gör varje morgon...

...är att rusa fram till datorn gå in på arton olika väderprognoser ihopp om att snön snart ska försvinna, och nu, trot eller ej, verkar det som om värmen kommer redan nästa vecka. Hela 4+ och sol på onsdag, yeeey!!!!!
 
 
 

Lycka är att....

...få stå och sniffa på guds alla potentiella väldofter man kan ha under armarna.
 
Men nu har han, tack och lov, hittat en doft som passar hans lilla armhåla.
 
Och så kan livet fortsätta, skönt.

Vår dag på isen

Åkte ut till Jocke och Pernilla i Enköping och tågade ut på isen med alla många jättemassa barn för lite frisk luft.
Här är vi :)
Korv med ketchup och lite bröd, lovely!

TiHi!


Parmiddagar är det bästaste som finns ju

Nu har vi bokat upp hela helgen, love it, vi har så många kompisar som är duktiga på att laga mat och underhålla, så jag och Theo är snudd på beroende av parmiddagr. Utan att vara swingers.
 
Vi behöver se hur andras ungar välter ut läskglas på parketten och beter sig minde välartat, få den där vi-har-det-som-ni-känslan, ni hajar?
 
Men så händer det. 

Inte ofta, men ibland händer det.
 
Någon uppskattar inte vårt sällskap.
 
What?
 
Vi har bjudit in nya potentiella vänner, städat Hemnet-fint, tänt doftljus, kammat ungarna och köpt lite dyrare vin och skrattat HAHAHA! på ett härligt smittsamt sätt en hel kväll. 

Och så hör de inte av sig. De bjuder inte igen. Och jag står där alltid lika oförstående. Hur kan man inte vilja vara med oss, med mig? Hur störd är man om man inte uppskattar mitt sällskap?

Och där andra kanske slickar såren och tänker att de nya vännerna kanske hade andra vänner som de hellre vill vara med på helgerna så tänker jag vafalls!
 
Det finns en särskild plats i helvetet för par som snyltar middagar hos andra men som sedan glömmer att bjuda igen. 
 
 

Vår son tjejtjusaren...

En lycklig 9:årig tös i Tallbackaskolan fick detta av Casper i Alla Hjärtansdags present. Han valde ut det med omsorg och betalade hälften själv. Nu ser det ju ut som guld men det är guld köpt ur Glitter affären så han hade råd... 
 
Men visst var det lite gulligt. Han fick en puss på kinden.
 
Ingen på munnen?! Utropade hans far och fortsatte; Det var snålt! 
 
Jag tycker att det var super gulligt!!

Vad jag fick av Theo på Alla Hjärtans?

En ring?
 
En resa till Paris?
 
Nix, jag fick en tumme i ögat.
 
Det var så klart inte meningen.
 
Vi retro-hånglade på sängen när plötsligt barna dök upp och fnittrade. Då viftades det med en irriterad tumme i vädret rakt in i mitt öga, aaaaj, och sen var jag frun som fick fingret av sin man på alla hjärtans dag (OBS! Inte på det positiva sättet, flickor).
 
Men sen fick jag faktiskt något fint till mig själv + ett fång med blommor och hade jag haft Facebook nu så hade jag mulat detta i ansiktet på er i sann Facebook-min-man-är-bättre-än-din-anda.
 
Men nu avstår jag. För jag har inte Facebook.
 
 

Du arma man som missat att köpa...

...blomster och choklad på alla hjärtans dag till din fru, hade jag normalt gett rådet att emigrera.
Man vill inte vara frun som inte fick något komersiellt på Alla hjärtans dag. Men så läste jag det här citatet från Marilyn, och det stämmer ju faktiskt;
 
 

Hur man överlever att sitta barnvakt...

...till våra små änglar?
 
Bilden kommer från deras mormor, det gäller att trötta ut dem ordentligt som ni märker, sen deckar de i soffan framför TV:n.
 
Så då vet ni hur ni gör, nu kan ni anmäla ert intresse direkt till mig :)

Men gud så sööööt!!!

 

Jag och Theo....

...vägrade att äta lunch på McDonalds och släpade in alla barn på ett café, där de skyfflade i sig pannkakor och drog till leksaksaffären illa kvickt.
 
Om ni går i adoptionstankar; Försök att adoptera barn från 7 år och uppåt, bara att ge dem en mobiltelefon och vips så sköter de sig själva.
 
Jag och Theo satt och låtsades att vi var på vuxendejt utan barn, super mysigt, tills Hugo kom och vrålade att han hade bajsat, då.
 
 

I veckan som gått...

Har våra barn gapat inför tandläkaren. Inga hål, tack och lov, inte för barnens skull utan för att barn med hål i tänderna så uppenbart tyder på brister hos föräldrarna, men jag och Theo kunde andas ut, puh!
Hugo fick också sina tänder undersökta eftersom att jag tjatade till mig det, dock kunde han inte riktigt skrivas in hos tandläkaren eftersom att varken jag eller Theo har en aning om vad hans sista siffror i personnumret är, så där grusades vår titel som superföräldrar med hålfria barn. 
 
Vi har ju så många barn, stammade vi, hur tusan ska man kunna hålla reda på alla dessa siffror? Tydligen kunde alla andra föräldrar det men tandläkaren gick med på att vi fick maila in det i efterhand.

Casper har hittat en tårta till nästa barnkalas

 

Allvarligt?!

Hahahaha, jag dör av skratt, TV doktorn kom hem från sin kryssning och såg ut som Ranelids brorsa, lite för mycket bananolja och lite för lite självinsikt, jag visste inte ens att läkare fick sola?
 
Men kolla också in hur sjukt mycket äldre han också ser ut, värt att tänka på ni som solar till förbannelsen...

Bögarna är brutala i sin bedömning;

Läst på twitter:

 

Jonas Gardell poängterar att han gillar David Lindgrens nummer.

 

– Men är det inte som ett ligg man redan har haft? skriver han på Twitter.

 

Även hans stora kärlek Mark Levengood vässar klorna:

 

– I Davids låt bytte han väst lite elegant. Han borde behållit västen och bytt låt. Fast bra är han, skriver han.


Å vore jag lika söt som hen...

...vore jag så vansinnigt mycket sötare än alla andra. 
 
Med lite tur kanske nån av mina söner kan bli lika söt som Kevin, eller Yohio, som han kallar sig. Söt som sockervadd :o)
 
Vad tycker ni annars om mello i år? Bortsett från att Danny inte kan leverera någonting utan att stirra ner i manuskorten och säga ...Eeeeeh.... mellan varje mening. 
 
Nä, vi gillat inte heller... 

Hittade mitt drömhus till salu....

Dessvärre är det nyproduktion och jag som inte har ork att snickra ihop detta mirakel själv, men det är bäldigt nice. 

RSS 2.0