Adventsbak

Theo bakade lussekusar och de blev så himla goda⛄
 
Innan dess gjorde jag det enorma misstaget och tvingade hela familjen att åka till Mall of Scandinavia. Alltså det var så hemskt; Inga parkeringsplatser, äckligt mycket folk och minst 40m kö till varenda restaurang. Vi fick med oss lite munkar från Dunkin Donuts men det var allt.
 
Tips: åk inte dit under hela december. Slut på medelandet.
 
 

Jag är lite less på att blogga som ni märker...

...Kanske får mer fart till jul?
 
Håll ut, tills dess gå in och bebismys på en väldigt trevlig blogg från Volleybollfrun i Turkiet

image_56535e779606ee0a37624f4d.jpg


Är du redo att bli förälder? Här är 6 enkla förberedelser

 1. Häll ut 5 stora påsar med pärlor över hela golvet, städa upp allt för hand. Häll sedan ut allt igen och börja om. Repetera 5 gånger.
 2. Släpp lös en hungrig och lycklig minigris i mataffären. Släpp aldrig grisen med blicken samtidigt som du ser till att få med dig en veckas välplanerad mat i kundvagnen.
 3. Be din partner dansa gagnam style intensivt och försök samtidigt sätta på hen kläder
 4. Ställ väckarklockan på ringning var 30:e minut med en väldigt irriterande signal som inte går att stänga av förrän efter 5 minuter. Undertiden denna sången pågår, gör squats med 3 upplagor nationalencyklopedin i famnen. Låt detta pågå nattetid i minst ett år.
 5. Ställ valfri vän på en vibratorplatta och vrid på högsta effekt. Försök nu mata din vän en portion pasta med tomatsås. Se även till att hen får dricka lite emellanåt. Städa sedan upp och upprepa var 3:e timme i en veckas tid.
 6. Ring ett viktigt telefonsamtal samtidigt som du spelar ”Annoying Loud Noises” på youtube, på högsta volym.

  När du klarat av alla dessa test, så vet du att du är redo att bli förälder :o))))

Roligt inlägg lånat av JennyBenny
 
 1.  

   

Farsdag hurra hurra hurra!

Theo meddelande igår att det var Farsafton följt av Farsdag och imorgon ser han fram emot Annandagfar. Vi i familjen gör vårt bästa för att fira den fenomenale pappan till max🎈🎂🎁

Bus eller godis

Bäst sminkad var otäcka Ida.
 
Kusligt värre. Klart en rolig högtid. Nästa år får vi pynta ännu mer och läskigare. Minst 25 ungar kom förbi så vårt ynkliga kilo räckte knappt till. 
Theo skrämde livet ur barnen som ville ha godis på sitt egna lilla sätt vi får se hur många som vågar komma tillbaka nästa år...

RSS 2.0