Nu utesluter vi Grekland ur EU

Om jag var grek idag skulle jag illa kvickt förklä mig som turk. Fy vad jag skulle skämmas för mitt patetiska kraschade hemland.
Kort uppdatering på Greklands status - Eu:s nya U-land:

Grekland har kraschat sin ekonomi så totalt att bara vi andra EU länder kan hjälpa dem. Om vi inte gör det så kommer Grekland på fullt allvar att bli ett nytt u-land, dom får sälja sina barn som slavar och leva på fetaost och oliver tills de storknar, den nivån, ni hajar va?Och vad gör vi snälle EU länder då, vi säger "absolut era klantskallar, vi skjuter in lite stålar så att vi slipper skämmas för er, men vi förväntar oss att ni snabbt kommer på fötter och betalar tillbaka EU ländernas skattepengar, låter det rimligt?"

Icke! Grekjävlarna vägrar!

Kravet var att ingen i Grekland skulle få höjd lön före 2014, dessutom krävde vi att deras moms skulle höjas från 20% till 22%. Grekerna är nu så förbannade och förolämpade att de går ut och strejakar på gatorna, ha ha ha!

Men strejka ihjäl varandra där borta då, lev i pappkartonger och käka luft om ni tycker att det är bättre. Jag skiter i vilket.

För er lite mer bildade greker vill jag säga, går det ingen båt, så simma över till Turkiet illa kvickt och radera alla spår av att du har varit med och valt er usla regering.

Helgen när alla blev missnöjda!

I helgen kom min vän Maja förbi med sin dotter Alva som behövde rastas.

Efter en del tjat lyckades vi äntligen få ungarna att gå ut i solen, våra barn är nämligen helt allergiska mot frisk luft och använder sitt tv-spel som en slags livsuppehållande maskin, men efter det att glassbilen kom med sin tjutande "Nu ska jag jävlas med alla föräldrar"- sirén så rusade våra giriga glassälskandes ungar mot den snälla glass farbrorn och sen kunde dagen börja.

Maja som är chef på BR leksaker berättade att hon inte var helt nöjd med att totalrenoveringen av butiken i Farsta hade gått åt helvete.
När de äntligen lyckats lägga det svindyra golvet i hela butiken var det dags att bygga upp väggarna runt om.
Då var det nån listig jävel som kom på den brillianta idén att strunta i att sätta upp väggarna så att de satt fast. Jag menar, hur viktigt kan det va?

Tänk er att ni ställer upp pappskivor i stället för väggar, ni lyckas borra upp hyllor och fylla dem med tunga  leksaker, sen tänker ni såhär, nu får vi hålla tummarna så att ingen råkar nudda väggen, för då rasar den ju över två anställda som fullkomligt blir begravda i leksaker och resterna av idiotväggen. Och tänk, det var precis det som hade hänt!

Maja: Fatta om det hade varit snorungar som stått under den där väggen och tallat på leksakerna tills väggen lossnat, hur ska jag förklara det för deras föräldrar?

Anna: Alltid direkt motattack när sånt händer, luta dig över ungarna och skäll ut dom efter noter, liksom, titta vad ni har gjort era svin, sen stämmer du deras föräldrar för att de har misslyckats så fatalt med uppfostran.

Maja: Jo, det är i och för sig sant.

Theo tillbringad eftermiddagen med att vara sjukt missnöjd han också.
Casper var nämligen bjuden på badkalas i simhallen, och då tvingas föräldrar att ta eget ansvar för sina barns överlevnad i vattnet. Skämtar ni med mig eller?! Det här strider helt och hållet mot barnkalas ettiketten.

Barnkalas är två vidriga timmar i helvetet som vi föräldrar en gång om året tvingas utstå för att göra våra bortskämda I-landsbarn lyckliga. Men hela grejen kollapsar ju totalt om några puckoföräldrar börjar snyllta på oss andra föräldrar som barnpassning på deras kalas. Ju mer jag tänker på det nu, desto mer förbannad blir jag, jag ska fasen kräva tillbaka presenterna från deras tvillingar och sen ska jag skicka ett inbetalningskort till föräldrarna för tjänsten Theo utförde i vad som tydligen var "Den värsta stunden ever".

Välkommen till min nya blogg!

Den här blir förstås precis lika toppenfräsig som den förra. Hoppas att ni ska gilla den, jag fortsätter att fokusera på de riktigt stora frågorna i livet, ni som läst tidigare vet ju hur bildad och hur djup jag är och detta återspeglas naturligtvis i bloggen här.

 

Håll i er era Facebook töntar, nu kör vi!

 


RSS 2.0