Vilken luring

En av mina kunder berättade att han fått så ont i ryggen att han åkte till Thaimassage stället i Haninge för att få en akut behandling.

Det var bara en liten hake; Thaimassagen kunde inte erbjuda klassisk thaimassage över huvudtaget, för det första så var det en renodlad bordell.
För det andra så räckte det för att han skulle lägga benen på ryggen och dra.
Jag måste dock säga att det är ganska iskallt att fråga kunderna redan i dörren vilket typ av sex de önskar köpa, i Göteborg var de ju lite mer diskreta iaf...

Självklart!

Theo: Får pappa en kram av Hugo?
Hugo: Ja flälvflart!

30 års kalas

Min äldsta vän Fredrik, som jag känt sen jag var liten spädgris fyllde 30 år, så också hans söta flickvän Anna, så vi åkte ut för att säga grattis och äta tårta och prata med gamla klasskompisar.
Jag och ena födelsedagsbarnet som också har det vackra namnet Anna.
När vi kom och såg bordet var jag helt bombis på att de skulle gifta sig, men ack så jag bedrog mig. Som vanligt. Är det ingen av vännerna som kan passa på att gifta sig nu i sommar? Jag vill så gärna gå på bröllop i sommar, nån av er kan väl göra det för min skull...?

Rapport från Ösmo marknad;

Läsk med massa isbitar i kostar 10:-
Att stå och vänta på stora medan de åker arton varv i en åksjukekarusell är gratis. Men för barnen kosta karusellen 35:- åket. Då ingår disco-dunk på högsta volym.
En klubba med livslängds-garanti kostar 40:-
Slut på rapporten.

Ni vet det där braket...

...som alltid åtföljs av besvärad tystnad?
Jag menar, vem säger något först när gästen sätter sig ner i trädgårdsstolen och den viker sig med ett dödsbrak?
Tydligen var inte det här Theos fel, enligt vårt diplomatiska värdpar, nejdå, nejdå, inte alls, det här ser ju vem som helst att det var ovanligt dålig kvalitet på plasten, det lovade Jennie att hon skulle kasta i ansiktet på en kassörskan nästa gång hon var på Jysk.

Du står i ett vägskäl...

...du ska välja låt till svenska melodifestivalen.
Du blir erbjuden att sjunga Euphoria i svenska melodifestivalen, först av alla, långt innan Looren ens var påtänkt;
-Danny vi vill verkligen att du ska sjunga den här!
Det enda som är värre än att tacka nej då, för jag ska sjunga Amazing och ha glödlampor i kläderna, måste ändå vara att just den där Euphoria kommer 1:a och Dannys glödlampedisco kommer 2:a i svenska mello. Hur stora är oddsen? Så nära och ändå så stolpe ut.
Som han måste ha grämt sig då Dannyponken, Aj, Aj, Aj!
för att inte tala om nu!!!!
Gräm dig inte Danny för att du inte vann, gräm dig för att du satt och surade i TV och berättade vilken flopp Loorens nummer skulle bli i europa.

Anna & Fredrik kom med paket

I veckan som gick kom våra grannar Anna och Fredrik förbi och grillade. Det var en ljuvlig dag, solen var varm, drinken var kall och skrattet var långt :)
När solen är framme är det lag på rosa drinkar.
Sötaste Anna i solen
Fredrik fick solen i ögat
Allt ni ser är guld som glimmar, fick ett par gyllene skor i 30 års present och rosa skumpa, skorna har jag nu använt flitigt hemma i väntan på ett mer rätt tillfälle, men de funkar utmärkt att dammsuga i 10 cm klackar, love them!
Theo gjorde en stor drink i en stor mixer.
De smakade faktiskt riktigt somrigt om dem. Eftersom det var mosade jordgubbar i lyckades jag inbilla mig själv att det säkert var väldigt nyttigt.

Nu lackar jag snart

Åker till fotoaffären för att hämta ut mina bilder. Det är tredje gången nu.

Första gången hade de glömt bort att framkalla dem.

Andra gången hade de av misstag framkallat bilderna dock var varenda bild nerkrymt i miniatyr.

Gubben som äger butiken; Nämen?! De är ju alldeles små! Det måste ha blivit fe... Eller ville du att man inte skulle se vad som är på bilderna...?


Men fet chans att jag ville. Gör om, gör rätt!


Så idag, tredje jäffla gången gillt:


Gubben som äger butiken:
Jag är hemskt ledsen, vi tycks ha tappat bort dem.


STÖÖÖÖÖÖN!!!!!!!


Jag:
Ligger dom inte där i högen då?
Gubben letar i snigelfart. Efter 7 plågsamma minuter av väntan vänder han sig mot mig.


Gubben:
Du, vad är det jag letar efter?


Jag:
Ööh, mina borttappade bilder.


Gubben:
Ja här kan jag stå och leta i blindo hela dagen, förlåt att jag frågar men vad är det på dessa bilder?


Jag:
Eeeh, det är bilder på mig när jag sitter i en trappa och....


Gubben:
Nååå, fortsätt, jag lyssnar och letar samtidigt.


Så jag fick stå och se på medan gubben slet upp bilder på främmande människor höll upp dom jämförande mot mig.


Nä, jag gick så klart hem tomhänt.

Jag älskar gamla gubbar, men snälla gå i pension när ni inte ens kommer ihåg vad ni gör på jobbet.

Ni missade väl inte dopet igår?

Så vackert att man blir lite rörd i ögat.

7 rätters hos flickvännen

...vi laddade hela dagen med att äta ingenting, utan bara då och då titta på maten inne i kylen. Ville inte förstöra inför Saras bronto-middag och väl där hos Sara & Jerry betedde vi oss som hungriga sumobrottare. Det gjorde inget vi hade kunnat göda Göran Perssons släkt med all den maten, den tog aldrig slut.
Lucas & Julia hade det mysigt i Julias rum.
Vad är det i Smillas öra som Jerry tittar på...?
Tack kära söta för en lovely never ending middag, all kärlek!

En liten hint till min man...

...och så levde de lyckliga i alla sina dagar...

Blåslagen


Kommer in med ungarna och inser att jag har blåtiror runt ögonen och blåmärken på båda knäna.

Vad jag har gjort?

Hoppat studsmatta utan BH. Kan inte rekommendera det.

Kom och köööp!

Alternativ karriär?
Glöm 9-5 jobb, chanserna att hitta ett hockeyproffs är försvinnande små men om du önskar en alternativ försörjning ska du genast bege dig mot USA. Svenska kvinnors ägg är hårdvaluta i USA, pimpla hormoner i en månad och sälj dina ägg för 400 000:-(!) till barnlösa par over there.
VÄNTA! Du måste ha fyllt 18 och vara yngre än 30. Swooosch!!! Där försvann hälften av er.
Du får heller inte ha allt för många psykfall i släkten. Swooosch! Där rök större delen av resten, men ni lyckliga unga fertila kvinnor som finns kvar, packa väskan bums, inte många kvinnor drar in en årslön på en ynka månad med att ploppa ägg. Jag hejjar på er!

Sötaste bakbloggen ever

HÄÄÄÄR!

Ko-utsläpp i hagen

Vi var inte helt ensamna ute på Dalarö gården där Rosa och Flora med vänner skulle få komma ut på grönbete. Förra året var det ca 8 000 personer på plats och idag var vi nog några till
Smilla och Niklas hade den goda smken att stjöla med sig våra äldsta grabbar efteråt, så att vi fick återupleva lugnet i att bara ha ett barn.
Theo höll koll på vårt enda barn
Jag och Smilla har återinfört hatten i vårt modena samhälle, den kommer komma starkt här ute på bondgården nu tack vare oss.
Nu ska jag och Theo sola medan Hugo sover.
Puss!

Svärföräldrarna kom förbi...

...och hade med sig massa mat, dessvärre var det en massa kött och majskolvar som skulle grillas, och det funkar tyvärr inte nu när våran grill har dragit sitt sista andetag och rostat sönder totalt.
Så synd, pep vi.
Kan ni gissa vad de gjorde då? De öppnade bagageluckan och drog fram en sprillans ny grill som de köpt till oss, hur gulligt?!

Slapp-Fisa

Stockholm Parkering har som vanligt bötfält min bil, trots att jag betalat och biljetten syns tydligt i rutan. Så jag ringer;

Tant: Om du nu verkligen kan styrka att du har betalat, får du göra ett kontoutdrag där det syns att du har betalat i parkeringsautomaten med kort...

Jag: Jag har ju betalat och er slapp-fisa har valt, mycket medvetet och ondskefullt, att inte fota biljetten, utan reg plåten, vad bevisar det?!

Tant: Fast vi är inte vana vid att någon klagar så här, dom flesta brukar bara betala i tron(?!) om att de har gjort fel. Men kan du bevisa att du har betalt så stryker jag den.

Vad snällt.

Jag tänker; Hell, dom bötföll mig, nu bötfäller jag dom, Theos företag får skicka en faktura på 850:- (ex, moms) för administrativa kostnader och slöseri med min jäffla tid. Jag ska köra upp mitt kontoutdrag i röven på Stockholm Parkering.


Jag är så sjuuuukt less på deras bluff bedrägerier, funderar också på att åka till deras kontor och lappa alla bilar jag ser på deras personalparkering.

Vi lär oss nya ord;

IDAG; KOMPROMISS
Ordet används mest i närvaro av barn. 
Tex när barnet vägrar att bada utan keps.

När man önskar sig...

...en egen lägenhet i huset av sin familj, men aldrig riktigt får det, får man ibland låtsas att man har lite egen tid.
Vill ni kanske lämna ungarna hemma och komma över på en fika i mitt egna lilla kryp in?

Picknick på studsmattan igår

Fick ett ryck och gjorde amerikanska pannkakor igår, barnen älskade det, eventuellt för att jag råkade överdosera sockret till smeten, Hugo kunde t ex inte sitta still på hela tiden, utan sprang runt som en pundare på crack i cirklar och vrålade "MEA SYLT, MEA SYLT"
Men trots att vår lille knarkare var hög på socker så tyckte stora barnen ändå om att vara ute och äta mat efter grottmännisko-konceptet; helt utan bestick, så cool mamma är jag, sug på den Martha Stewart.
På kvällen blev pannkakorna så trötta att de gick och lade sig... Eller nåt... Men visst är det gulligt?

Man blir ju rörd till tårar...

Våra vänner Jennie & Dick kom förbi oss i lördags med sig hade de den här;
De hade designat en helt egen vinflaska till mig!!!! Och mellan mina ben står det; Annas Finaste, nu kommer tårarna på riktigt...
Det ser nästan ut som om de har klippt in mitt huvud på en proffs-stripp-kropp, men ni förstår ju att den här bilden är tagen en helt vanlig tisdag i Jennies vardagsrum.
Som om inte detta vore nog, så hade de bakat en tårta som de handdekorerat med små ätbara pärlor. Hur nice som helst.
Asså jag börjar seriöst fundera på att skita i att skicka ut inbjudningarna till mitt kommande kalas, jag låter folk droppa inom till mig istället med fantastiska presenter, love it!!!

Just nu laddar vi inför...

...ankomsten av våra middagsgäster Jennie & Dick.
Jag kommer att baka bröd med aprikoser och fikon i. Min vän Kajsa har nämligen sagt att det är så enkelt att till och med jag ska klara det, man tackar!
Det blir något kyckling-gojs med ris. Jag hoppas att våra kräsna vänner ska uppskatta det, fingers cossed!
De tar med sig Ida och Samuel, Ida har vi många bilder på, medan Samuel alltid springer vilse i skogen med våra söner vilket leder till att vi alltid brukar stå och vråla halsen ur led, efter våra borttappade barn. Vi får se hur det går ikväll, fingers crossed igen!

Vad det kostar att uppleva Hockey VM

Jag jobbar på ett rätt stort företag där vi ständigt blir erbjudna att ta med våra kunder på olika mutor event.
Medan min man sitter och tittar på hockey VM på TV så tittar jag på hur klent med folk det är som sitter på läktaren och tittar. Idag är det bättre, troligtvis har de hyrt in statister och lockat uteliggare för att det ska se lite mer välfyllt ut MEN vet ni vad eventföretaget tyckte att vi skulle betala för att släpa dit våra kunder?
De hade ett svinbra JÄTTEBILLIGT EXTRAPRIS BOKA NU OM 5 MINUTER ÄR DET FÖRSEEEENT!!!! - erbjudande.
För bara 5,000:-/per biljett skulle vi, inte bara få se på hockeymatchen live, vi skulle också få äta en biff som inkluderade en öl innan!!!!
Hade jag betalat 5,000 spänn för att sitta ensam i Globen med mina kunder inklusive en öl och se på tyskar på griller, så hade jag lidit värre än Greklands ekonomi.

Skjut mig nu!

Min nacke gick från öm till katastrofalt mycket sämre till "Theo, kan du komma och bära mig till sängen, jag är döende!"
Så den senaste timmen har Theo rullat mig som en köttbulle över hela sängen ihop om att min gamnacke snart ska stretchas ut och bli bättre.
I nöd och lust, i hälsa och i sjukdom, i sexighet och i tantstelhet...
Theo does the job ;)

Theo & vänner överraskade mig stort...

...i fredags. Han är lite klurig den där mannen. Han bad mig att packa en väska för nu skulle här övernattas på tjusig herrgård. Då hade jag ingen aning om vilket planerande som låg bakom min sena 30 års present.
Theo övertygade till och med vår vän Jocke att låna ut sin lyxbil för att vi skulle få fara på vägarna som rika männsikor gör varje dag och som vi gör aldrig.
Det var helt tomt på parkeringen när vi kom och jag började nojja för att vi skulle sitta helt ensamna på restaurangen, men ack som jag bedrog mig...
Till den det intresserar kan jag berätta att vi fick firre med persiljepressad gurk-glass(!) och varm soppa till förrätt.
Varmrätten var utsökt och nu i efterhand känns det skönt att mina vänner är lika bildade som jag; Lammbräss är alltså inte "så jälla gott kött, asså" nehej, för det är inälvsmat, nämligen den lilla lammkörteln som den ulliga lilla lammungen får sitt immunförsvar ifrån. (Inte ett dugg gågglat från nätet, det här visste jag hela tiden när vi satt och åt)
Ååååh! Det bästa utav allt är alltid det sötsliskiga som kommer på slutet utav den helt fantastiska middagen som min man förbeställt. All kärlek till honom!

Men vad gör ni här????

Mina vänner dök upp en efter annan på Tammsviks herrgård i fredags där jag och min käresta skulle tillbringa natten. Det var helt sjukt när de droppade in, jag visste inte ens att jag hade så mycket vänner? Men det var som ni förstår alldeles alldeles underbart!
Sara & Pontus kom lagom till fördrinken
Så här kul hade vi det hela tiden.
Kajsa dök upp utan tjänstevapnet och vacker som en tulpan
Karriärkvinnan Sara vet hur man sippar champagne proffisionellt.
En till underbar Sarah
Vackra Elin som flög från Köpenhamn för att hänga med oss.
Robin och Sara
Sötnosarna som sydde ihop denna surprice, Annika som känner ägarna och min loving man som känner mig.
Det sjuka var att vi var helt ensamna på stället, inga pensionärer eller svensexor så långt ögat nådde, bara jag och mina kära vännur!
Sara hade kul
Om man säger Pontus och Niclas jättefort blir det nästan Petter-Niclas, fniss!
Partyprinsessan Sara var på g
Så trött att ögonen går i kors...
Elin och Jerry
Tack alla fina för att ni i största hemlighet planerade in detta och åkte hela långa vägen till nästan Norrland för att överraska mig, så himla gulligt!!!!
Och för er som inte var där, och kanske nu drar en lättnadens suck, det kommer en inbjudan snart... :)

Casper och Lucas filosoferar

Casper: De första människorna på jorden hette alltså Hans & Greta...
Lucas: Jag är rätt säker på att dom hette Adam & Eva...eller?
Casper: Mycket möjligt...Mycket möjligt... När vi är döa kan vi hälsa på dom, då lär dom ju presentera sig...
Lucas: Smart!
Bild tagen i husbilen år 2010, Casper var inte direkt nyklippt.

Vissa människor...

...är så....
...fattiga...
...allt de har är....
...pengar. Själv är man rik som ett troll... ;o)

Jag har börjat knarka igen....

...just nu läser jag allt som har med försäljnng och affärstrategier att göra, men den här gången har jag sjunkit ännu lägre än vanligt.
Jag lagar mat till tonerna av Steve Jobs inspirationstal till sina anställda, jag läser Donald Trumps bok med det enkla budskapet "Så blir du rik" och jag har till och med...
Nej jag kan inte berätta, ni kommer aldrig mer att se mig som nåt annat än en affärshora igen, men jag följer en blogg så hemlig att jag bara avslöjar det för er som är riktigt nyfikna...

Partaj

Igår dök släkten upp på mitt och mammas gemensamma 30 & 60 års firande. Tursamt nog var jag den som fyllde 30, så jag har några år kvar till mitt 60 årsfirande.
Vi hade en så himla fin dag med våra nära och kära och här kommer en liten glimt av hur det var;
Delar av allt vi trugade i våra gäster
Jag och Emma kusin
Min man såg jag inte mycket av, men tydligen satt han här ute i gott sällskap.
Sötaste Laura
Lekfarbrorn Kristian förser alla små med sockerkickar i form av godis och läsk, nu kan vi knappt vänta tils han själv får egna små barn så att vi kan hämnas gulla med dem. Kristian fyller 29 år  idag, grattis,grattis.
Svärmor med solsken i blick
Svärfar gillade maten.
Ritva, Laura & lilla mamma
Om champagnen inte är rosa, ge gästerna rosa glas vettja!
Jag och min lilla 190 cm långe lillebror Albin, som här viker sig dubbel för att jag inte ska se kort ut.
Alexander & Micke ....eeeh, och jag, som blev så trött i slutet av kvällen att jag lite opassande började luta mig mot gästerna när jag trodde att de inget skulle märka.
Hur kul hade jag? Så här kul!!!!

RSS 2.0