Middag hos svärföräldrarna

Vi fick rådjur minsann, skjutet, flått, styckat och lagat av vår egna jägare Peter. Ibland tänker jag att det skulle vara väldigt sexigt om Theo jagade, men det finns risk att han bara skulle hinna plocka upp road-kill och langa upp på middagsbordet och det förtar allt det sexiga, tycker ni inte?
Tänk er en överkörd grävling...
 
Lucas och jag bakade kaffe-cup-cakes till, inte helt oväntat, kaffet. Det var hemskt mysigt att träffa alla, speciellt Theo brorsbarn, puss, puss, puss!
 
 

Jag vill bo hemma hos Pernilla Wahlgren

...se så fint hennes vardagsrum blivit piffat. piff, piff, piff...
 
Men jag har hittat min nya favvobutik på nätet, Theo har redan förbjudit mig att gå in där och beställa prytlar; Slå ihop datorn, du lägger inte ut en spänn till!!!! Gormar han mindre kärleksfullt och smakar lite extra på filmjölken som familjen får leva på resten av månaden. 
 
Men de har så sjukt fina saker;

Ni hittar alla julklappar här och de präntar gärna in namn på grejorna för att göra det lite extra personligt, love it, dessutom fråga hemsidan artigt om man vill se vad allt kostar i svenska sek, vilket är klart ett plus i kanten.
 
Vill ni se vart det här magiska stället är för någe? Klart ni vill!
 

Det finns en blogg...

...som är lite vassare än min, lite mer out there, om ni törs, så kan ni klicka här och få se den sorgliga sanningen om religon i bilder. Seriöst hur kan någon förälder ställa sig bakom detta? Jag mår illa!
 
 
PS. Ni vågar titta, det är inte blodigt, det är bara så jäffla jäffel fel att vi inte har kommit längre, och som bloggens författare så fint skriver; Gossen ser ju inte direkt råtaggad ut!

Nu har jag förberett mig...

...till förbannelsen inför mitt superviktiga möte imorgon, läst på, varit noggrann och överambitiös - jag slänger ut det här, så kanske ni kan skvallra lite för min chef...?
 
Jag ska träffa två farbröder imorgon som är väldigt snitsiga på det här med företagande. Jag måste verka världsvan, kunnig och proffsig och om inte det går, brukar jag ta mig igenom mötena genom att nöd-tindra med ögonen och berömma det utsäkta kaffet.
 
Ni tror inte att det funkar, but it does, män är bevisligen det svaga könet...
 

Jag vet inte vad som är värst...

...det faktum att det sitter en jättespindel på toapappret, eller det faktum att spindeln har en kropp stor som Pluras?!
 
Jag svär vid att den stirrade mig djupt in i ögonen.
 
Om jag tänker hålla mig resten av mitt liv nu?
 
Jo tack. 

Idag har vi sett på Lucas basketturnering

Bland sjuåringarna syntes oxå ett barn som var lite större än dom andra...
 
Casper och Theo underhöll sig själva mellan matcherna. Det var massa cool ghetto gangster musik, ändå envisades Casper med att ha sina hörlurar på :o)
 
Han var så duktig, vår lille sjuåring, kämpade, svettades och studsade som om det gällde livet.
 
Han börjar bli så stor nu, han till och med väste tonårsgenerat; "Stick mamma, jag behöver inte din töntiga vattenflaska, ser du inte att jag spelar?!"
 
Hur gulligt är inte det?

Stora vedhuggardagen


Varmt välkomna till oss när ni fryser i vinter :o)

Jag kan inte släppa det här:

Ett antal Hells Angels-medlemmar står åtalade för att ha misshandlat ett antal personer på en Svineri MC-fest.

 

Idag rapporterar Sveriges Radio Kalmar att den viktigaste bevisningen är en handskriven lapp som hittats i en Hells Angels-väst.

 

”Lappen beskriver hur färden till Kalmar ska gå till och var bilarna ska stanna på väg till Kalmar”

 

Utrymme för tankepaus.

 

Och nu:

 

Bilarna?


Det tycks vara svårt att hitta en balans...?

Jag som trodde att vi hade kommit lite längre vid det här laget?!
 
Baddräkt med hål i är så hiskeligt horigt och år 2001, håller ni inte  med mig?

Något jag aldrig missar...

...kontaktannonserna i kvällstidningarna, förutom guldkorn som denna, missa inte Man söker Man sektionen, hysteriskt roligt att läsa om bögarnas sökande efter sann njutning kärlek.

Vårt absoluta favvo-program just nu

 
Million Dollar Listening New York, maj gaaad vi älskar svenske stjärnmäklaren Fredrik som är en kung på att kränga lyxlägenheter i New York. Fredrik är som ormen i paradiset, ni måste se det kl: 21:00 på TV8 
 
Se, se, se!!!!

Varför är inte mitt mammaliv mer...

..så här?

Min härliga mamma...

...har fått nya grannar en trappa ner. 
 
Som den goda och väluppfostrade granne hon är, kilade hon därför ner och köpte blommor som hon glatt överräckte till sina nya grannar i syfte att göra ett mycket gott och seriöst första intryck.
 
Mamma: ...Och så kände jag att nu ska de verkligen känna sig välkomna i kvarteret och veta att de kan vända sig till mig oavsett vad det gäller så jag sa; ...Och får ni någonsin några som helst probem med mig som granne, ni kanske tycker att jag är stökig eller högljudd (!?!) så är det bara att ni ringer på här uppe, så ska jag genast skärpa mig!
 
Jag dööör av skratt!!!! Min mamma är ett riktigt orginal och alldeles alldeles underbar...
 

Jag har varit lagom sjuklig...

...de senaste dagarna och ägnat större delen av dagarna åt att tycka synd om mig själv, därför har jag inte hunnit rapportera om mitt mycket mycket intressanta liv, men nu ska jag försöka bättra mig en smula ;o)
Theo som alltid klagar på att jag aldrig stänger luckorna till köksskåpen; Men det gör jag ju visst!!! Gläfser jag tillbaka, men tydligen kan detta nu användas som bildbevis. Kanske ville jag bara vädra ur lite...? 

Jag har drivit en mycket politisk fråga på föräldramötet

Jag har idag, på fullt allvar, drivit igenom att årets Luciatåg minsann ska ha en visning för de hostiga otäcka små sockerplast-beklädda skolbarnen i sunkgympahallen och en uppvisning för oss sofistikerade vuxna.
 
 
Vi sofistikerade vuxna bör också få släpa dit allehanda mormödrar och farmödrar då de finner spektaklet sött. Kanske inte så musikaliskt, men gulligt. Inga problem där heller. 
Helst ska barnen smyga fram i nattlinnen i kyrkan, men åtminstone inte bland ribbstolar och tjockmattor.
 
Vi fick absolut inte ha det i kyrkan.
 
Inte heller i en moské.
 
Borde jag har föreslagit den lokala pizzerian?
 
Så länge vi inte är i gympahallen. 

Nu är nog sommaren slut på riktigt

Som jag kommer att sakna den. Nu laddar vi inför julafton istället.

Dagens visdomsord:

Felet med jämlikhet är att vi bara strävar efter att nå den med dem som står över oss.
 
Håller vi med om det?
 
Jo, innerst inne, va?
 

Idag tog vi upp bryggorna på landet


Hela storfamiljen var där, våra ungar Theos bror Niclas med fru och deras barn, farfar och hans fruga Anne-Maj + 3 hundar.
 
Det var supermysigt ända tills solen gick i moln, då blev det genast höstruggigt och bistert, skönt att ha det gjort! Alla barnen hade kul med sina kusiner, de fångade maneter och skvätte vatten överallt, medan jag vrålade att de skulle bli evigt olyckliga om de ramlade i vattnet vilket de inte verkade speciellt oroliga för, då de sprang som sprätthöns över bryggorna.
 
På vägen hem hoppade vi ner i Olles båt, där fyra personer sitter bekvämt, och 10 personer + 3 hundar inte sitter fullt lika bekvämt. Gissningsvis så såg vi ut som en desperat flyktingfamilj från Finland. Men flyktingbåten klarade utmaningen, och nu är vi äntligen hemma igen.
 
Hoppas ni har haft en lika mysig söndag :o)

Jag gjorde det!


Jag drog undan soffan i TV-rummet och dammsög under den. Troligtvis kommer jag att vara sjuk nu i en vecka, men hell, det var det värt.
 
Bland de arkeologiska fynden noterades;
 
2 tomma läskburkar
 
4 glasspinnar
 
1 roller som användes när vi målade om här i augusti 2010
 
1 fastkletat tuggummi.
 
7 leksaksgubbar, alla av manligt kön
 
4 färgpennor
 
1 napp
 
5 omaka strumpor
 
1 nagelfil (Theos. Fniss)
 
3 tidningar, den äldsta från 2010
 
Men det bästa och mest oväntade fyndet var ändå; 
 
 
Oh yes, den som söker skola finna!!!!!
 
Detta var alltså den mystiska pinnen som stack fram och låg gömd under högar av damm, lovely!

Vi delar in livet i 3 akter;

I den första akten föds vi och går motvilligt till skolan, målar ögonen och börjar raka benen, meddelar våra lärare att deras lektioner är helt onödiga, för vi har stora planer att slå igenom som nästa stora rockstjärna, och kommer att tjäna bra mycket mer pengar än dem. Sen tar vi stuenten, och typ där går ridån ner. Första akten är slut.
 
I den andra akten inser vi att vi sannolikt inte kommer att frälsa tusentals fans med rock´n´roll, istället får vi ta ett jobb, i bästa fall nånting någorlunda kul med kanske nån trevlig kollega som luktar kaffe men som duger ändå. Vi gökar ihop några ungar, bor i radhus och svär över våra ungars nonchiga inställning till skolan och deras sabla rockstjärnedrömmar. Sen flyttar ungarna ut och nästa ridå går ner. Andra akten är slut.
 
Den tredje akten är speciell, det är den akten som alltid avslutas med döden.
Så man lever rätt bra i några år, kanske går en kurs i fotografi och börjar tjata sönder sin omgivning om barnbarn så att man äntligen ska få använda kameran och sedan en dag så bryter man lårbenshalsen och då vet man att nu börjar nedräkningen. En dag går man upp, läser dagens nyheter, konstaterar att inget nytt har hänt, vattnar blommorna och bestämmer sig för att nu räcker det. Poff, man lägger näsan i vädret och så var den tredje akten slut.
 
Ridå.
 
Jag ser fram emot det. Alltihop. När man lever så måste man ju acceptera villkoren liksom, därför får jag så ont i hjärtat när jag läser Christians blogg. 28 år och utan hopp till den tredje akten. Cansern sprider sig och nu ska hans liv ta slut. Vågar ni läsa? 

Casper har knäckt den hemliga koden:

In genom dörren kommer min nioåring  ångandes och ropar, nästan, skriker;
 
-TVÅÅÅL; JAG VILL KÖPA MIG EN TVÅÅÅÅL!!!!
 
Full av beundran över min egen exemplariska uppfostran och denna iver att tvåla in sig, vänder jag mig mot Casper och säger med min viktigaste vuxen-röst;
 
- Självklart får du det, att sköta sin personliga hygien....

- Ameh, näe, asså du fattar inte, jag lånade Maltes tvål idag på gympan och det stod "AXE For girls" och gissa vad mamma?! TRE tjejer frågade chans på mig idag, TRRRREEEE!!!!! Fattaru? AXE-tvålen funkar verkligen!!! Min doft drar till sig brudar. Men stå inte bara där, vi måste åka och köpa den nu på en gång!!!!
Så nu ska jag alltså införskaffa denna magiska tvål, egentligen tänkt till tjejer, men som tydligen fyller min son med positiva hormoner. Jag gissar att detta bara är början ;o)

Mörk choklad & Svenska Hollywoodfruar...

...det blir inte bättre än så.
 
Tillägg; Min äkta hälft har sexualtrakasserat mig halva kvällen, just nu är han förpassad till duschen, så kanske blir det trots allt ännu lite bättre...?
 

30 års partaj!

Vår vackra partyprinsessa Sara firade sin 30 års dag med champagnemingel och liveband i Järlasjö. Det var en mycket mycket lovely kväll med alla vännerna, drinkar och snittar, blir mycket svårt att toppa!
 
Kvällens minsta gäst, min söta gudson Elton med lilla mamman Smilla. 
Våra fina killar, jag är dock bara gift med en av dem, han i slips.
 
 

 -Robin hade odlat en mycket manlig muche, jag tyckte faktiskt att han var fin, och inte en enda räka ifrån snittarna fastnade i den under kvällen, så pöjken har helt klart talang och finess för sitt ansiktshår.Två drinkar och ett dansgolv, allt jag behöver för att känna mig lika het som Jennifer Lopez, dock tveksamt om övriga gäster såg den uppenbara likheten...?
Sara & Jacob


Tack för en superfin kväll, vi hade så himla roligt och mysigt!!!!!


Puss och  Kram från oss!!!!
Hår-munk

Strax på väg till svärföräldrarna på kalas, jag tänkte smöra lite med en väldigt prydlig håruppsättning, tror ni att jag hamnar på plus?
 


Superenkelt att göra om man inte har allt för stora krav på millimeter tillrätta lagda hårstrån, nu övar vi oss tillsammans; 
 
 
Hårmunkar köper ni på Glitter, H&M och liknande butiker, finns i olika storlekar, ta inte en för stor så att håret inte täcker den.

RSS 2.0