Lilla Fredags-Bikten

För att undvika att jag högt ska säga vad jag tänker när jag är på skolans föräldrafika idag, tänkte jag bikta mig här, få alla sjuka tankar ur mitt system samt rena mina synder.

För er som inte varit på något föräldrafika kan jag berätta följande; Föräldrafikat är en parad av märkliga udda människor som råkar ha barn i samma klass/dagisgrupp som dina egna helt perfekta och felfria barn.

Varje gång jag är på det här förbannade fikat så vill jag bara vända mig om och fly ut genom ett fönster, alternativt ställa mig upp och hålla ett långt tal om hur samtliga föräldrar där inne är en skam och djup besvikelse för alla oss som lever i nutid.

BIKT:Fattar du inte, du där med pudellockickt hår och läppstift på tänderna hur asfult det är med skinnjacka med axelvaddar och märkliga Pockahontas-fransar?!
Och du där, som alltid dyker upp i mjukisbrallor och visar din håriga röv till allmän beskådan vad är det du vill ha?! En femkrona instoppad mellan skinkorna så att du kan dansa för oss?!
Jag är så trött på dig som ALLTID måste sitta och berätta om hur begåvade du själv är, vad är det du försöker säga, att det inte är ditt fel att dina barn blev som dom blev?!
För att inte tala om dig, du som ser ut som stans billigaste krogragg och har såna probelm med att dölja dina hundra bilringar under dina på tok för korta slampiga linnen att du nu har skaffat hockeyfrilla för att dra uppmärksamheten till något annat, my god, anlita en stylist!!!!


Ahhh.... Nu känns det så mycket bättre. Nu kan jag nog stå ut en timme på detta föräldrafika....

Kommentarer
Postat av: Camilla

oj oj oj....erhm ...det här var inte lite...vill nog inte veta vad du tycker om mig.... :)

2010-12-03 @ 09:00:15
Postat av: sarak

Tycker du är så duktig som går dit! Känner igen känslan, jag vill gömma mig under bordet varje gång för att folk är så pinsamma. På Julias dagis är det klaga och gnäll som gäller, mammorna kommer dit med mungiporna pekande nedåt och armarna i kors och bara klagar över allt.

2010-12-03 @ 09:40:05

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0