Om man skulle börja kräva lite mer...

Rihanna kommer till Sverige och Peace & Love-festivalen och intar scenen den 30 juni. Hennes tidigare kravlistor har varit speciella. Bland annat har hon begärt djurmönstrade kuddar (godkända mönster är: Leopard och gepard) och en plyshmatta med djurmönster och mattan måste vara galet ren eftersom hon ska gå barfota på mattan.
Mariah Carey – divornas diva. Hon begär Cristal Champagne, en person som bara ägnar sig åt att samla ihop hennes tuggade tuggummin (!), luftrensare, en hundvalp och några kattungar.
Tommy Lee och hans Sverigeaktuella Motley Crüe krävde majonäs, senap, krämigt jordnötssmör, ett maskingevär och mötesschema för Anonyma Alkoholister.
När Van Halen åkte på världsturné 1982 ville de ha det kulörta chokladgodiset M&M:s – men alla brunfärgade godisar var tvugna att plockas bort.
Det konstigaste kravet Lady Gaga har är förmodligen en oxygentub, gula blommor på alla synliga ytor, två bebisigelkottar och en persisk katt.
Mary J Blige krävde att det skulle installeras en sprillans ny toalett bara åt henne – på varje ny arena hon anlände till – och det var 35 olika städer...
Katy Perry har också en hangup med sin chaufför. När hon var på turné i USA år 2011 var ett av kraven att hennes chaufför inte fick "prata med henne och inte heller titta på Katy genom spegeln i förarsätet eller via backspeglarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0