Jag längtar efter min bebis!

Alltså, nu har min kusin varit gravid i snudd på en evighet som det känns, min andra kusin har varit gravid i några månader och min tredje kusin, som ju förvisso är kille men hans tjej, har varit gravid i flera månader också.

Nu kan jag snart inte vänta längre, vart är min bebis? Jag har redan sett ut massa söta kläder jag ska ge min deras bebis och nu vill jag att någon levererar!

Tills dess stillar jag mitt baby begär med den här gosiga lilla igenkotten...




Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja ja ja, jag gör så gott jag kan. Springer i trappor, städer å ska väl prova ditt sexknep så att smurfen tittar ut. Jag är skapligt less på det här nu....

Förresten, vem är din tredje manliga kusin?!?!!! För vad jag vet så har varken jag eller Emma en bror...fast å andra sidan så är det inte alltid som man får reda på allt. Det är väl därför som jag undrar vem vår hemliga bror är.... berätta, berätta!!!!!

2011-03-07 @ 17:18:11
URL: http://http:/
Postat av: Camilla

Aha, så du har skapat en låtsaskusin! Emma hade låtsaskompis när hon var liten men växte ur detta låtsasstadium. Fast håll med om att det är lite tråkigt när det blir så. Med lite låtsasvänner och låtsaskusiner blir världen och vardagen mycket mer spännande.

Fast jag är lite besviken på lösningen för detta mysterium. Trodde att här var öppningen för spännande intriger i vår släkt och en välbehövlig krydda i min halvtrista vardag. Så himla synd att jag hade fel!

2011-03-07 @ 20:04:19

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0