4 dagar från skrynklig kåtbock

Tanken var att 85 åriga Hugh Hefner skulle ha gift sig för tredje gången gillt med 25 åriga Crystal Harris. Men den romantiska kärlekssagan fick ett abrupt slut när Crystal blott fyra dagar innan bröllopet ännu inte hittat en TV kanal som var villig att pröjsa henne 500 000 dollar för att få sända spektaklet live.Det här var en oerhörd besvikelse för Crystal och "Efter moget övervägande" - HAHAHAHA!!!! -så blåste hon av vigseln.

Anledningen; Crystal ville bli världskänd som bruden som dumpade skrynkelkuken den värdigt åldrande Playboy kaninen Hefner vid altaret.
Crystal räknade slugt ut att detta skulle bli sommarens stora snackis och ett smart sätt att blåsa liv i hennes stendöda karriär som sångerska.

När inget TV bolag vågade ta risken att live sända vad som spåddes bli, en dödlig hjärtattack för Hugh Hefner, surnade crystal till och övervägde moget att hon trots allt inte var upp över öronen förälskade i denna stilige man.Som ni förstår så är alla djupt chockade i USA över att Crystal bara var en gold-digger, vem hade kunnat ana?!
Trots att de såg så lyckliga ut på röda mattan så var deras intentioner inte sanna, säger en av de 300 inbjudna gästerna som nu alltså inte får goffa bröllopstårta imorgon.
Fy så nedrigt!

Crystals senste hit;Kommentarer
Postat av: Tagemarita

I want to say - thank you for this!

2011-11-27 @ 18:58:46
URL: http://tagemarita.blogmedics.com

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0