Fan, vi är tillbaka på ute-listan. Igen.

Jag hade precis tagit mig in på den heta trendiga inne-listan, jag och Theo hade ju knullat ifrån alla er radhusmorsor med två barn, tre barn skulle man liksom ha, det var så stenrätt det kunde bli.
Alla coola världsvana människor hade frångått larvet med att nöja sig med två futtiga barn, riktig mamma blev man först när man hade nummer tre skrikandes i famnen.

Jag har nu känt mig som en superfrän 3 barnsmorsa fram tills idag, när Aftonbladet har spytt upp en lång text om att "Fyra är det nya tre - nu ska man skaffa fjärde barnet för att vara inne"

Här är alltså de lyckliga kändisar som har tillträde till inne-listan

Är dom inte riktigt kloka? När ska det räcka? När ska min sargade dallriga mamma kropp få vila egentligen, för att inte tala om mina fötter som redan nu sitter fastklibbade i golvet efter att ha trampat runt i makaroner som ungarna slängt ner från bordet.

Tydligen är 90-talisterna galet babysugna, de vill ha barn nu på direkten, de tänker då inte vänta tills de närmar sig 40 års kris, dom slänger kådisarna i soporna vilken sekund som helst och kommer säkert att ordna så att "Fem är det nya fyra", huga...

Kommentarer
Postat av: Chaffismorsa

Kan inte sluta skratta åt hur Martinas unge på sista bilden håller kattungen!

HA HA HA HA

(Aj, då nu blir man väl uppringd av alla arga djurrättsaktivister. FÖRLÅT!)

2011-01-23 @ 03:00:06
URL: http://chaffismorsa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0