And that´s how it´s done!

Välkomna till Annas privatlektion i "Hur du får din man att göra som du vill"

Det här mina vänner är de grundläggande stegen i hur du utnyttjar din mans svagheter och vänder alla hans egna värderingar emot honom. På ett litet kick. Lektionen kan börja;

 

Jag: Älskling, skulle det inte vara jättetrevligt med en ny soffa i vardagsrummet? Kanske en sån där som man kan ligga sked i samtidigt som man ser på finalen i hockey? Dessutom börjar ju snö -VM (eller vad det nu heter, inte vet väl jag) nu med massa spännande sport, vore det inte härligt om du kunde ligga som ett X i soffan då och bara, bara njuta av alla spännande curlingklot som långsamt glider över isen i hopp om att knuffa till ett annat klot. Du kanske skulle vilja bjuda hem alla dina vänner, så kanske jag kan ta barnen och åka bort så att du får lite egen tid i den nyinköpta soffan som bara kostar 27 000 kr på MIO katalogsidan 67.

Den intet ont anande mannen:
Absolut, en ny soffa som jag och alla mina vänner kan se på sport i... Jo, det borde vi kunna unna oss nu, vi har ju levt med den här sen ungarna var små. Underbart!

Ni åker och köper en fantastisk soffa, din man är lycklig och tror att det här kalaset, som han har försökt att dra av på firmakortet, bara kommer kosta honom 27 000 kronor, ni åker hem och packar upp soffan, ...men ack så han bedrar sig!

Jag: Älskling, vad tokigt det känns nu med det här soffbordet, det liksom ser lite så där... "Hjälp jag passar inte alls ihop med den här stilige soffan, jag kanske borde gå i pension och lämna plats åt snyggbordet på sidan 98 i MIO katalogen istället..." Men vad vet jag...?

Den numera ont anande mannen: Suck, stön pust!Och vips så är ni tillbaka i butiken igen. Den här gången kommer frun på att en ny matta, två nya lampor och ca tio nya små kuddar att pynta med är ett absolut måste om ni ska ro konceptet i land. Den här gången får den äkta mannen tårar i ögonen när han drar kortet på ytterligar 12 300:- (fast då ingår två lågenergilampor till lamporna han just gått med på att köpa.)

I ett obehagligt och mycket svagt ögonblick på vägen hem stannar mannen bilen utanför färghandeln.
Frun har kommit på att nya tapeter skulle vara den sista dödskyssen, den som får alla grannar att vrida sig gröna av avundsjuka i sina IKEA soffor där hemma.
Tapetjävlarna kostar 1250:- / rullen. Den här gången går det inte att dra det på företaget. Nu har inte den äkta mannen tårar i ögonen längre. Han snyftar högt.

Men det går över. Så fort han får ligga i sitt helt nya tv rum och se på hur några norrmän åker störtlopp nerför en fjälltopp nånstans i Korpolombolo på TV, så tycker till och med han, att den här nya soffan är det bästa som har hänt honom på riktigt länge....

And that´s how it´s done!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas inte att du praktiserar detta på min stackars son!!! Kram Svärmor

2011-01-11 @ 14:59:37

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0