Undrar ni vad jag gör?

Det gör jag också. Jag irrar omkring i huset som en liten ADHD mamma och ömsom packar, ömsom städar, mitt i allt kan jag dessutom komma på att spontan putsa en spegel, eller gå ut med soporna, samt rensa ut lite missfärgade kläder och för att göra saken ännu värre, tackade jag precis ja till att åka med en sväng till badhuset med Jennifer och hennes ungar. Jag känner att bristningsgränsen är nära.

Jag har glömt att berätta att Theos personal ringde hem till oss och undrade om paketet som hade kommit var deras nya arbetskläder. Vi fattade ingenting.

-Ska vi verkligen jobba i bikinis?!

Jag menar naturligtvis hade det varit väldigt bra för företaget om personalen kunde tänka sig att servera lunch och fika i bikini, men trot eller ej, det här var inget nytt snilledrag från Theo. Det visade sig att vi hade fått värsta sponsorpaketet från vår vän Pontus som äger ett badkläder-företag, inte vilket som helst, AquaRapid,han hade varit så gullig och sett till så att tattarfamiljen inte skulle behöva åka på bröllopsresa och skämma ut sig totalt. Vill ni se hur de ser ut? Då får ni ge er till tåls, jag hoppas kunna blogga och lägga upp bilder från Turkiet.

Och nu mina vänner har nedräkningen börjat!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0