Lite snabbskvaller

Maria Öhrman fick sparken från sitt jobb som domare i Let´s Dance, Tony Irving (ni vet han bögen som pratar så roligt) är helt hysteriskt upprörd över detta och fräser till tidningarna att om Maria får sparken borde de ju byta ut hela juryn.
Däremot så är inte Tonys känslor så starka att han själv planerar att hoppa av, nä, däremot lovar han att på ett mycket vuxet sätt frysa ut den person som ersätter Maria Öhman.
Hoppas, hoppas att det blir Mona Salin, jag har hört att hon söker jobb nu...

Maria längst till vänster och upprörda juryn längst till höger...


Helena Seger tackar så gott som dagligen nej till olika miljonprojekt som skulle kunna göra henne ekonomiskt oberoende. Ingen får sponsra Helenavare sig med väskor, kläder eller bilar. Några planer på att gifta sig med Zlatan har hon inte heller eftersom hon inte vill förlora känslan av att vara helt oberoende. Jag bara hoppas att hon är smart nog att tjåla undan lite stålar i madrassen då och då så att hon inte står helt utan märkeskläder och botox om de separerar...



Arne Weises son Andreas som ni kan se varje lördag på Idol har ju gjort sig känd inte bara som kändisbarn och smörsångare utan även som Idols lilla bråkstake. I lördags lyckades man i sista stund klippa bort när Andreas helt oprovocerat knuffade till Peter Jihde så att han föll av scenen och landade på publiken som tydligen gjorde sig så illa så att både Andreas och Peter(?!) tvingades be om ursäkt för att Andreas har ADHD.


Efter detta gjorde juryn sitt yttersta för att få Andreas att åka hem, men se det ville inte tittarna veta av, juryn uppges nu vara mycket förolämpade över att tittarna aldrig gör som de önskar....


Kommentarer

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0