Theo myser av stolthet

Det är skitroligt att ha en liten skolpojke, Casper kommer hem och håller oss uppdaterade med vad "dagens skolungar" håller på med, och det har hänt en del sen man själv gick. Tex fick vi ett argt mail från fröknarna som gick ut till alla oss föräldrar som har barn i förskoleklassen, alltså barn som är 6-7 år, på mailet stod det följande; Det är strängligen förbjudet för barnen att filma sina klasskamrater under lektionstid med sina mobilkameror! Tydligen har flera barn i klassen redan fått sin första mobil, är inte det rätt sjukt?!

Och för er som skrattade åt den där ramsan "Tarzan i djungeln, klia sig på pungen..." kan jag nu upplysa om att det finns en ny ramsa som är minst lika snuskig och ännu lite äckligare. Casper har dragit den för alla som kommer innanför dörren, men det är hittills bara hans gudfar Niclas Strandgård som verkligen har uppskattat den.

Casper är än så länge inte kär i någon, men han har ändå två flickvänner. Men han är absolut inte kär, "inte ett dugg, dom liksom ba jagar mig och ska pussas, och då tar ja ba en fotboll va, ochliksomvadheteré, siktar på dom." Theo myser ändå av stolthet, anledningen? Casper har varit smart nog att välja två flickor som båda heter Linnea. "Det är helt rätt Casper, ska man ha två måste de heta samma namn, för annars kan förhållandet sluta med både fläskläpp och sönderklippta kläder utkastade på gatan" lär datingproffset pappa ut. Den ena Linnéan är väldigt söt, men den andra... ja, vi får undersöka vad hennes pappa jobbar med innan vi kan välkomna henne in i familjen liksom...


Kommentarer

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0