Skit oxå

Vår katt rymde i dag. Hon smet inte som normala katter gör, hon rymde! 
Efter att ha uttryckt sitt djupa missnöje som tillfällig innekatt köpte vi en fräsig sele (inget skämt) och rastade henne i trädgården  (fortfarande inget skämt) så att hon skulle få sniffa in omgivningen. Vi lämnade henne ute i kopplet och guess what- hon rymde! Hur hon lyckades är ett mysterium större än Charlotte Perrellis naglar, men hon är helt borta 😭😿
 
Saknar redan...
 

Kommentarer
Postat av: Johan Brodd

Chillax syrran.

En katt har ungefär ett par kvadratkilometer stort teritorie. Det är aldrig en fråga OM det sker. Det är bara frågan om NÄR det sker. Bättre hon är ute då det är fortfarande varmt syrran.

Vill du hellre att hon ska pinka inomhus i ren ångest när grannarnas katter är inne på hennes område? Det är bättre att hon får va ute, och markera sitt revir än att hon ska förstöra ert nya hus.

Dessutom: Katter har otroligt bra minne. Jag vet det eftersom att en katt rymde och var borta i över 3 månader. Hon återkom dock till bostaden efter mycket om och men. Hon återkommer. Var så säker på det. Under tiden bör ni kanske fundera på vad för sorts katt ni har. Trädklättrare eller buskdöljare? En trädklättrare vill gärna se sitt område en bit ovanifrån.

En katts rum är inte bara golvet. Ni måste börja tänka vertikalt. Om hon stör sig på Ludde så kan det va bra att ni sätter upp hyllor runt huset så katten kan ta sig runt omkring, delta i det sociala livet och ändå ha sin egna lilla rymd att kalla sin egen. Samma sak vad gäller matskål och kisseriet. Sätt upp dem lite högre upp så hon får va ifred.

2015-08-18 @ 23:47:02
URL: http://www.m4um.net
Postat av: Anonym

Åh nej Smilla <3. Hoppas hon är hemma igen!!! Kram

2015-08-25 @ 00:05:26
Postat av: Anonym

Kram från den mindre håriga Smilla kanske jag ska skriva också...

2015-08-25 @ 00:06:19
Postat av: Anonym

Kram från den mindre håriga Smilla kanske jag ska skriva också...

2015-08-25 @ 00:06:39

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0