Välkomna till Solsidan!


Några små bilder från kvällen. Casper och Lucas är övertygade om att Danne är starkare än Hulken. Vad tror ni, skulle han klara en match mot Hulken? Tveksamt...


Igår var vi ute hos Annika och Danne på middag. Vi trodde att de skulle bli middag vill säga, i själva verket visade det sig att Danne hade svårigheter med att montera den sprojlans nya supergrillen, så antagligen var det därför vi fick komma, tattarna från landet som vet hur man monterar liksom...

När Danne och Theo hade fått ihop sitt lilla bygge och jag och Annika druckit rosé vin med guppandes små blåbär i, gick vi över och tittade på deras aningens lite större bygge. Typ 250 kvadratmeter större bygge.



Danne bygger ett hus åt Annika, han gick med på det i nåt svagt orgasmiskt ögonblick tydligen, hur sm helst, det blir skitfint, med världens finaste utsikt, lite dragit bara, eller vad tror ni? Men Danne, Mr Big Guy, har lovat frugan att där minsann också kommer att finnas både tak och väggar inom kort.  Oj oj oj, det går bra nu för kiropraktorn får vi lov att säga.



Bilden blev visst lite suddig, och Theo var visst lite full...



Lagom till middagen blev klar dök husägarna upp till det knasfina hus som stekarna hyr. Micke och Kristina heter dom och de tillbringar sin mesta tid med att bo och jobba i London, dom var så goa och trevliga att vi nästan aldrig ville åka hem.
Fast sen började Lucas att vandalisera en gunga som deras barnbarn visst skulle sitta i dagen därpå och då tog vi våra små tallibaner och packade in oss i våran familjebuss och åkte hem.

Vem vet, den där gungan var säkert gjord i guld och ädelstenar så fint som de bodde, så därför kändes det lite väl dyrt att stanna kvar. 

Tusen tack för middagen kära söta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0