Läser en gruvlig blogg

Jag har hittat en blogg där en desperat mamma kämpar för att hennes 10 åriga dotter ska slippa åka med sin pappa till USA där hon ska stanna i 5 veckor (om han inte fullföljer sitt hot och försvinner för gått)

Upplägget är så här; Dottern tvingas följa med sin pappa som varit frånvarande större delen av hennes liv. Han tar henne till sitt hemland, USA, där han ska jobba 11 timmar om dagen, under de 11 timmarna ska dottern vara hos släktingar hon aldrig har träffat i hela sitt liv. Dottern vill absolut inte åka, hon mår illa och har sagt att hon inte vill leva längre.

Sveriges rättsystem kan inte hjälpa henne, trots att vi har lagar som säger att när barnen är stora nog att kunna ge uttryck för sin egen rädsla och trygghet ska detta vägas in i beslutet. Tre kommuner har hittills skitit totalt i detta.

De säger att om pappan redan hade kidnappat henne en gång, hade de inte behövt skicka dottern till honom en gång till, Ha ha ha! Men eftersom han bara hotat med att försvinna med flickan för gått, är det inte tillräckligt för att hon ska få stanna hos sin mamma.

Läs mammans panikångest blogg hääääääääär

Kommentarer

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0