Min dag med mamma

Vi drog ut till Valdemarsudde och spanade in Lars Wallins utställning över klänningar genom tiderna.

Galet många klänningar, så det är väl värt ett besök.

 

Vi fick smyg-fota eftersom att det var strängt förbjudet, håll till godo;

 

 

Brudklänningar, vill ni ha en brudklänning med herr Wallins signatur på tvättlappen, kan jag avslöja att prislappen börjar från 100 000:-

Klänningen längst till höger bar Charlotte Perrelli när hon förgiftade sig med Nicola lite diskret hög-gravid under allt tyg, hoppas att prästen inget märkte av denna lilla synd.

 

Här ser ni Sibels melodifestivalklänning i mitten och Hanna Graafs längst ut till vänster. Klänningen till höger är en beställning från en privatperson som lånade ut sin klänning till utställningen. Det var väldigt snällt, med tanke på att kronprinsessan Victoria inte lånade ut en enda, trots att Lasse har fyllt hälften av hennes klänningsgarderob med tyg som använts vid massor av tillfällen.

 

 




Kommer ni ihåg den här svenneblåa trasan? Så kul att se klänningarna live, man kan bli lite förvånad över längden på vissa kändisar. De enda gångerna det dök upp en ovanligt vacker barnklänning bland alla vuxenkläder var när utställningen visade upp...





...Nanne Grönwalls klänningar som Lars designat. Uppskattningsvis i storlek 150...?


Nå väl, om ni har chansen, så åk ut och titta, det är galet mycket fjädrar och paljetter att se, samt lite kul info om vem som har fått äran att bära paltorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0