Min man = Data geni

Titta vad han fixar, nu funkar det ju! Eller, ja, vi kan skriva hur mycket vi vill, men att lägga upp en endaste sketen bild kan ta upp till 10 minuter och då är det bara 50% chans att den kommer med...

Igår gick vi på marknad med en triljard Gucci väskor och en miljon säljkåta säljare som trycket upp den ena väskan efter den andra i nyllet på oss. Det är lågsäsong här just nu, så vår lilla familj fick såklart lite för mycket  uppmärksamhet än vi hade tänkt oss. Ja ja, Theos brorsdotter kan se fram emot en liten Dolce Gabana väska i julklapp.


De har byggt upp ett skitläckert spökhotell här på ön, hur läskigt som helst ser det ut, här sitter våra vettskrämda barn på trappan och posar lydigt.

Idag ska vi gå tvärs över gatan till värsta vattenlandet. Vi kommer troligen att vara ensamna där, eftersom att det knappt är några människor som semestrar här just nu. Blir säkert jättekul. Ska se om vi kan få upp lite fler bilder lite senare. Tills dess; Njut av er 5 minusgrader!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Gott att ni har det bra på Kanarieöarna. Undrar dock om första släktfaijten är redan avklarad eftersom ingen annan släkting har fått äran att komma upp på denna blogg :)

Här i Svedala njuter vi av varje minusgrad vi kan få :) Dock i kombination, eller till följd av, sjukdom. Det ÄR kul med barn, eller hur.... :)

2010-12-08 @ 14:00:15
URL: http://wernerhome.se

Kommentera inlägget här, så blir jag glad!!!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat min vän?:

Trackback
RSS 2.0